(VIDEO) MUŠKARCI SU JOJ SAMO PARAVAN: Mračna tajna Mine Vrbaški isplivala na videlo, LEZBEJKA JE?!

Autor:

Zadruga

03.07.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca", Stefan Karić, Ivana Šopić i Lepi Mića su imali trač partiju, a glavni na meti su bili Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- Vidiš kako su Mensura navukli da kaže kako je ne bi vodio kući i ponizi Minu. Ja pomišljam da dignem ruke od nje. Ona je izgubljen slučaj, odriče se majke, brata, svih - započeo je Mića.

- Znaš kad bih se ja ponižavala tako. Hajde da se bar on kune u ljubav. On je pokazao da je ne poštuje. A znaš kakve ku**etine su se poudavale, ima svega - nadovezala se Ivana.

- Ma, Mina se još uvek traži, ona ne zna ni da li je htela da bude lezbijka. U jednom trenutku je potpuno ličila na muškarca. Ja svaku devojku gledam kao potencijalnu ženu, a on priča kako je ne može odvesti kući. Zamisli kad moraš da razmišljaš da li će ti žena napraviti neko s**nje, pa moraš predbračni ugovor i to. Kao ovaj Draganin, Siniša... - surovo je zaključio Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading