Gde će ti duša, ćerko? Đoganijeva zaradila, a Anabela od honorara plaća kredit za Lunin propali butik!

Autor:

Zadruga

04.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas ušla je u "Zadrugu 3" kako bi zaradila novac da bi otplatila kredit, u koji se uvalila zbog ćerke Lune Đogani. Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je upala u velike dugove nakon što se završila prva sezona rijalitija "Zadruga", a onda je posle druge sezone situacija postala još gora i nije bilo načina da vrati dugovanja, osim da pristane na basnoslovnu sumu za ulazak u aktuelnu sezonu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Anabelin finansijski sunovrat započela je ćerka Luna, koja se loše pokazala pred kamerama TV Pinka, kao ljubavnica pevača Slobodana Radanovića. Kako bi je utešila zbog toga što je postala najomraženija osoba na ovim prostorima, mama je rešila da joj otvori butik, a sada zbog toga isplaćuje kredit.

- Anabela je htela samo najbolje za Lunu, videla je da je utučena i da će pući psihički ako se nešto lepo ne desi. Ona je na leto 2018. godine upriličila otvaranje butika, na kome su prisustvovali pojedini zadrugari, kao i sedma sila, a butik je otvorila upravo ćerki kako bi se fokusirala na posao nakon medijskog fijaska. Na početku je sve delovalo idealno i bajno. Međutim, krpice koje je Luna prodavala nisu postale popularne kod devojčica zbog njene reputacije i posao sa butikom je ubrzo propao. Radnice su sedele same tokom celog dana - kaže izvor blizak Đoganijevima.

Iako je Atijasova uložila ogroman napor, ali i novac, da ćerki izgradi biznis, Luna je olako odustala od butika i kroz nekoliko meseci odlučila da ponovo postane deo "Zadruge". Ostavila je butik, majku u dugovima sa mnogo problema na leđima.

- Anabela je digla kredit da bi Luni otvorila butik, potom da bi joj nakon duge sezone pripremila pesme, spotove jer je u drugoj sezoni odlučila da želi da postane pevačica. Ona se nijednog momenta nije pitala odakle majci sve te pare. Znala je da ona nema posla zbog hejta koji je navukla kroz "Zadrugu". Srljala je glavom bez obzira. Odnela je pobedu u "Zadruzi 2", ali ni tada se stvari nisu znatno promenile. Anabelu nije pitala odakle joj pare da joj sredi stan, da je dočeka sa pesmom, da joj plati snimanje spota. Tu su došli novi dugovi, samo da njena ćerka bude srećna. "Ja ne znam šta da radim. Gde će joj duša. Ćerka mi je, a nije je briga za mene i za moje muke. Ja sam nesrećna žena", rekla je Anabela jednom prilikom, ali ćerki nikada nije prebacila sve što je za nju uradila. Luni je pukla i muzička karijera, nije bilo posla, a nije imalo od čega da se živi. Ušla je u treću sezonu. Anabela je ostala da grca u dugovima, da moli prijatelje da joj pomognu - navodi izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Kada joj je pukao film i kada je sve došlo do haotične faze, Anabela je rešila da prihvati novac koji joj je produkcija ponudila da bi mogla da otplati Lunine dugove.

- Dobila je odličan honorar, pa nije bilo upitno da li će pristati na ugovor. Bez razmišljanja je potpisala ulazak i sva gnevna ušla na imanje u Šimanovcima. Ona će od honorara imati da vrati sve Lunine dugove, ali će joj ostati još toliko da može da sredi život i da uloži u dve ćerke Ninu i malu Blankicu, koju ima iz braka sa Andrejem Atijasom. Ne mari za komentare da je majka-monstrum jer zna ko je u celoj priči ispao kvarnjak - završava izvor.

Kako dalje saznajemo, Đoganijeva ne mari za to što se majka napatila u rijalitiju da bi platila dugove i planira da honorar ulaže u sebe i svoje poslove, dok će Anabelina zarada većinom otići na isplaćivanje bezuspešnih pokušaja da usreći Lunu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đoganijevom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

RepublikaFoto: Prntscrin
Đoganijeva plaća sestri školarinu

Luna možda ne brine o ocu Gagiju i mami Anabeli, ali zato i te kako vodi računa o mlađoj sestri Nini. Iako je već tri godine više u rijalitiju nego u spoljnom svetu, Luna sve vreme uplaćuje sestri novac za školarinu.

- Nekada je Luna ostajala bez para, ali je Nini davala da ima za sve što poželi. Ona je obožava i svesna je kroz šta dete prolazi zbog nje. Voli ona i Blankicu, ali Nina je njena slabost. Zato je, čim je prve pare od rijalitija zaradila, preuzela Nininu školarinu na sebe - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Čitalac

04.07.2020 08:41

Kako Lunini dugovi kada se sama pozajmljivala? Malo mi je to kontradiktorno.

Odgovori 12 0
Miloš

04.07.2020 10:25

Ko će njima davati kredit kada nemaju stalna primanja?

Odgovori 10 0
Masa

04.07.2020 10:41

Nemože Luna da plća za makine loše poteze.Anabeli su bile odrešene ruke iradila je sa novcem šta je htela.

Odgovori 10 0
Mila

04.07.2020 17:22

Anabela vraca svoje dugove jer je i butik osnovala na svoje ime. Lako proverivo kod APR-a.

Odgovori 10 1