(VIDEO) Mensur napustio Belu kuću!

Autor:

Zadruga

04.07.2020

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadugari su noćas igrali "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur

Nikola Orozović postavio je pitanje Anabeli Atijas, a glasilo je :

- Reci svoje mišljenje vezano za Mensura?

Mensur Ajdarpašić je odmah krenuo da se pravda.

- Ja Anabelu nisam dirao, ni njenu ćerku. Pustite me da živim - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- Da mi je Mina malo draža, razvalio bih te, j**ao bih te. Non-stop se poziva na neku priču, ustani frajeru i reci. Usta bih te j*bo da nisi p**ka koja plače. On dobro zna da je priča plasirana napolju - rekao je Marko Miljković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

- Imaš 23 godine, ja znam za tvoj životni problem, ali to nije opravdanje da tučeš devojku. S mojim ulaskom ovde videla sam Mensura koji je nervozan, sukob sa Banetom. Osetljiva sam na svu decu koju nisu imala srećno detinjstvo, samim tim na tebe i na Minu. Svašta sam doživela. Budi bolji čovek zbog toga što ti se desilo. Ako je jedna žena pogrešila, neće sve. Ne možeš da nas nabijaš na onu stvar. Mene pogađa i to što radiš Mini. Ni ona nema oca, njena majka je sama sa dvoje dece, i trebalo bi da je ceniš zbog toga i držiš kao malo vode na dlanu. Ja razumem da cilj ne bira sredstvo, želim ti da budeš na tronu. Četiri meseca te ja smirujem. Zgadio si mi se onog trenutka kad si govorio "pucajte" - rekla je Anabela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

- Sve si vređao, koji si ti k**ac. Može nam se da te k*ani za 50 000 eura, ajde, plači sad - dobacivao je Miljković.

U nastavku rasprave, Anabela Atijas upitala je Marka Đedovića da prokomentariše da li je donela pogrešan zaključak, zbog čega se Mensur dodatno uspaničio i počeo da urla, pokušavajući da nadglasa sve zadrugare.

Miroslava Mima Živković dovela je Mensura do tačke pucanja, pa je on napustio Belu kuću.

Kako je sve izgledalo povgledajte u video-prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading