MILAN OTKRIVA: Luna je bacila oko na Slobu PRE RIJALITIJA!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.10.2017

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko zadrugara okupilo se jutros u dvorištu, gde su uz prvu kaficu komentarisali pređašnje događaje. Na tapetu su im prvo bile Jelena Golubović i Maca Diskrecija, ali su ubrzo počeli da pričaju o trenutno najinteresantnijem paru u rijalitiju, a to su Luna Đogani i Sloba Radanović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Priču je započela Zorica Marković, koja je prokomentarisala da nije lepo što nije prvo sa Kristinom Kockar okončao brak, već ju je ponizio pred svima. Neki od prisutnih su imali stav da su njih dvoje započeli nešto i pre rijalitija, a tada je Milan Milošević otkrio detalj vezan za Slobino venčanje koje niko nije znao.

- Luna je odmah pristala da uđe čim je čula da on ulazi, ona je odavno bacila oko na njega, ali na njemu je bilo da se skloni. Luna je inače bila na njegovom venčanju sa Kijom. Da, da bila je tamo - otkrio je Milan, dok su ga ostali gledali u čudu.  

U priču se uključila i Viktorija, koja je rekla da je ta veza bila loša i pre, ali je tu ušla u sukob sa Zoricom Marković.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Ona je devojka razmažena, ona je kao dete koje hoće igračku i legne na pod i vrišti. Tako je i za Slobu, ona je to zacrtala i ostvariće to - odgovorila je Zorica Viktoriji.

Iako im se stavovi razlikuju, svi prisutni su se složili u tome da smatraju da Lunina i Slobina veza neće opastati ni u rijalitiju, a kamoli kad izađu napolje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading