Zakuni se u ćerku da me nisi je*ao u kupatilu: Žestoka tuča Maje i Janjuša!

Autor:

Zadruga

08.07.2020

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preljubnici se sukobili!

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Maja i Janjuš žestoko su se posvađali tokom popodneva, i to u kupatilu, dok se on tuširao i go stajao ispred nje.

Maja je zatim počela da govori kako ju je Janjuš zvao da imaju opet odnose, a onda je izbio haos. Maja je poručila Janjušu i da se zakune u dete, ako nije tako, a onda je došlo i do gurkanja. U sve se umešao i Lepi Mića koji je očitao Maji lekciju.

- Odgovori šta sam te? Opet praviš scene! Opet! Noramlno možemo da pričamo, ako hoćeš, a ako nećeš onda nećemo da pričamo. Majo, nemoj da mi plaćeš. Majo, ne mogu... Majo! Ti to vidi, ja sam ti rekao neke stvari. Ja niti se svađam, niti ništa - rekao je Janjuš.

- Vidiš šta mi radiš - rekla je Maja.

- Majo, nemoj da mi plačeš. Pomeri se, da se obučem. Svaki put kada je žurka, napraviš mi sr*nje. Ja imam 35 godina, dosta mi je... Boli me k*rac, ima sve da kažem. Svi su mene napadali. Ja samo želim da ti budeš normalna. - rekao je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Zvao si me da uđem sad u kupatilo. Nije te blam kada si me j*bao u kupatilu, zakoni se u dete da nisi! - rekla je Maja.

- Kunem se u dete da nisam! Pomeri se od mene! Pomeri se od men! - pričao je Janjuš.

- Neću da se pomerim! Neću. Smrade jedan samo me koristiš! - rekla je Maja.

- Majo, pusti me! Lažov si najveći - rekao je Janjuš.

- Pitao me je: "Da li snima kamera da uđeš da imamo s*ks". Tu smo nekoliko puta imali odnos - rekla je Maja, Mići koji je pokušavao da smiri situaciju.

- Juče si mi rekao kako Zorica puši na svaka dva minuta i ne možemo da imamo s*ks - nastavila je Maja da besni na Janjuša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Poslednji put smo imali odnose posle Zadrugovizije i juče mi je rekao: "Dođi da se kupamo, ne možemo da imamo odnose jer Zorica puši" i juče ode na žurku i boli ga uvo za mene - rekla je Maja, Mići.

Ne budi k*rvetina! Ne daj mu pi*ke! Ne j*bi se po wc-ima! Gde ti je stav, karakter, ponos? Otac te gleda! Svaka ti čast, izabrala si muškarca godine! To što ti radiš, rade dr*lje! Čovek ima kod kuće ženu i dete! - vikao je Mića na Maju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

10.07.2020 11:23

Borba za finale.