Zadrugarkino zdravstveno stanje se pogoršalo: Luni opada kosa od stresa

Autor:

Zadruga

10.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani odmalena muči muku s opadanjem kose, a alopeciju, kao odgovor njenog imuniteta na preživljenji stres usled učešća u rijalitiju, još uvek nije uspela da reši, naprotiv, njen izgled je sve gori, a kosa joj opada u pečatima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Kako saznajemo, Luni se ponovo javila alopecija nakon izlaska iz "Zadruge 3", zbog čega je primorana da nosi periku na javnim mestima.

- Njoj je i ranije opadala kosa u pečatima zbog nerviranja i prekomernog stresa, međutim, sada se situacija pogoršala do te granice da su krugovi koji nemaju nijednu vlas njene kose sve veći. Nadogradnjom je uspevala da prikrije proređene segmente glave, ali nakon ove "Zadruge" se strahovito proredila, tako da ne mogu više i da se zakače klipse, a kamoli mikroringovi, kojima se inače prividno rešava taj problem - navodi izvor.

Đoganijeva se posavetovala sa prijateljem koji brine o njenoj kosi frizerom Ilijom Pečenicom, koji joj je savetovao da nosi periku.

- Estetski izgleda jako ružno njena prirodna kosa i u jako je lošem stanju, pa ju je frizer posavetovao da odmori kosu od feniranja i nadogradnji da ne bi postala potpuno ćelava. Luna je tokom gostovanja na televiziji posle napuštanja ove sezone rijalitija nosila perike, prvo dugu plavu u emisiji "Premijera", a onda u "Amidži šouu" periku koja podseća na njenu nekadašnju frizuru. I ranije je nosila i menjala boje i frizuru, međutim, sada je morala da se odluči za drastičan korak - govori za naš list sagovornik upućen u Lunin problem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Amabela Atijas

Brojne svađe i stresovi usled problema u njenom ljubavnom životu, prvo sa Slobodanom Radanovićem u "Zadruzi 1", a potom naredne dve godine sa Markom Miljkovićem, nagomilavali su se, organizam joj se potpuno iscrpio, a kada se doda činjenica da je u "Zadruzi 3" suočena sa prepirkama majke Anabele Atijas i oca Gagija Đoganija, neminovno je bilo njeno ponovno, još gore, opadanje kose, zbog kog je na više mesta ćelava.

Po napuštanju imanja u Šimanovcima Luna je počela da nosi periku, što je izazvalo lavinu podeljenih komentara. Dok jedni ističu da rijaliti-zvezdi ova promena dodatno ističe lepotu, ima i onih koji smatraju da je odabir perike potpuno pogrešan.

Luna se oglasila tim povodom i objasnila zbog čega se odlučila na ovaj korak, ne zalazeći u zdravstveni problem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

- Skinula sam nadogradnju, tako da ću sada stalno nositi perike. Moja prirodna kosa je poput mene, umorna, oštećena i izmaltretirana. Moj frizer mi je savetovao da počnem da je nosim jer moram da pustim kosu da diše - ispričala je Đoganijeva.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom kako bismo proverili navode do kojih smo došli, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Inače, alopecija je naziv koji se koristi za stanje koje je poznato kao opadanje kose. Postoji ono normalno opadanje kose, koje je, je jednostavno, deo njenog rasta i razvoja.

Alopecija se, međutim, odnosi na ono pojačano opadanje kose koje uzrokuje ćelavost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miljan

10.07.2020 10:58

Luni opada kosa od detinjstva do dan danas.

Veronika Star

10.07.2020 17:15

Zasto se lepo ne osisa na kratko dok se ne dovede u red, a ne da nosi ove vunene kineske perike. Za svaku kosu se ne zna sta je gore da li nadogradnja ili perika. To bi trebala da zna.