RAZOTKRILA ANABELIN PAKLENI PLAN! Venčana kuma Atijasove progovorila: Lunu će majka strpati u ludnicu, ako ne pobegne sa Markom, ONA SEJE ZLO!

Autor: Blic

Zadruga

11.07.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Stoičkov, Anabelina venčana kuma, kaže da je krajnje vreme da Luna okrene novi list i pobegne sa Markom, inače tvrdi da će Đoganijeva završiti u ludnici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

Ona je otkrila da Lunu čuva Markov drug, kao i da se sa njom nije čula otkako je imala svađu s Anabelom.

"Luna me nije blokirala kao njena mama na Instagramu, jer je iskrenija osoba od nje. Njena i Markova veza će po svemu sudeći opstati napolju, jedino može sve da se raspadne zbog Anabele koja uvek seje zlo", kaže Tina i dodaje da ukoliko Đoganijeva ne napusti zemlju sa Miljkovićem da će pomoć morati da potraži kod psihijatra.

"Ona će otići sa Markom, ukoliko ne ode sa njim, moraće pravo da ode u ludnicu i potraži pomoć kod psihijatra. Anabela će je tamo sigurno odvesti, dok joj Marko ne misli loše. Meni je strašno žao što Luna na kraju ništa neće postići, iskoristiće je porodica jer je naivna i dobra. Od njene karijere neće biti ništa, moj joj je savet ukoliko se udruži sa Gagijem, tako će jedino moći da prođe na tržištu. Sa Anabelom nema nikakve sanše da bilo šta napravi. Niko neće nju da zove na nastupe, jer ona ne može da puni klubove", iskreno govori Anabelina venčana kuma.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

Tina zaključuje kako se klupko u rijalitiju napokon odmotalo i da će porodica Đogani biti raskrinkana do samog kraja.

"Gagi je unutra ušao kao padobranac, jadnik izgubljen u vremenu i prostoru. Pred Novu godinu su svi bili u dobrim odnosima. Divna jedna familija na izgled. Objavljivali su zajedničke fotografije u Luninom stanu, iako je već tada Anabela bila u dogovoru da se razvede od Andreja Atijasa. Pre nego što se venčao sa Anabelom, on je imao sve povlastice. Dobijao je stan, a onda kad se venčao, stalno mu je trebala neka saglasnost. Otac mu je poručio da ne sme da ostane sa Anabelom u braku, jer onda neće moći ništa da nasledi. Sve je to bilo zbog Anabeline dece koja bi imala pravo na nasledstvo", izjavljuje Stoičkova i dodaje da su svi kao porodica propali.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official/Pink Tv
Marko i Luna

"Anabela je ostarila, Andrej je izgubio poverenje kod oca i nema pomoći više. Šta još ostaje? Jedina opcija im je bila 'Zadruga'. Sve su se dogovorili samo što su neke stvari malo i otišle predaleko i to sve zbog novca. Bolje bi im bilo da se bave nekim časnijim poslom", zaključuje Anabelina kuma.

Tina tvrdi da je Luna na početku svoje pevačke karijere loše prošla na nastupima, iako su svi oni mislili da će biti drugačije.

"Poenta svega je da je Luna loše prošla na nastupima. Ona nema publiku, već neke tetkice i dečurliju po 'Instagramu' koji joj kao lajkuju fotografije i video snimke. Sa svim gazdama klubova u Švajcarskoj sam dobra, ali niko nije hteo da čuje za Lunu. Iako su hteli meni da učine zbog toga što sam bila Anabelina kuma, žalili su mi se da ne mogu da ugovore nastup jer nema zainteresovanih", kaže Štoičkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading