FINALNI OBRAČUN! Atijasova i dečko njene ćerke u foto-finišu rijalitija: Anabela i Marko se bore za pobedu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona rijalitija "Zadruga 3" milionskom auditorijumu kraj malih ekrana pružila je brojne intrige, svađe, ljubav, prijateljstvo, ali ponajviše sukobe. Borba za pravdu, koja je pokrenula Anabelu Atijas da uđe u rijaliti, dovela ju je do samog finala, a njen ljuti suparnik Marko Miljković, čiju vezu s njenom ćerkom Lunom Đogani pevačica ne odobrava, na suprotnoj strani stigao je do istog cilja. Po impulsu publike, njih dvoje naći će se u završnoj borbi za pobednika "Zadruge 3".

RepublikaFoto: FRAJ
Anabela i Marko

Naime, Marko je startovao učešće u ovoj sezoni u februaru kao solo igrač, a učesnik Gagi Đogani, kao otac njegove devojke, bio mu je najveća podrška. Igra se promenila kada je u rijaliti ušla Luna, a potpuni haos nastao je kada je u Imaginarijum ušla i Anabela sredinom marta. Iako svako od njih ima svoje fanove, s obzirom na to da Luna nije ušla kao takmičar, njeni fanovi mahom su pripali Miljkoviću, dok je Atijasova pobrala simpatije žena koje razumeju njenu majčinsku borbu. Takođe, velika podrška su joj sve osobe koje su žrtve nasilja.

- Luna ima armiju fanova, to nije nikakva tajna jer je u prvoj sezoni bila na korak do pobede, a u drugoj je bila na tronu. Njenu vezu sa Markom većina fanova i podržava, tako da je Marko, osim svojih fanova, nasledio i glasače svoje devojke - objašnjava izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Anabela je iskrenošću i borbom protiv nasilja nad ženama pridobila brojne glasače.

S druge strane, Anabela je ušla s teškom životnom pričom, a njen sukob s ćerkom nastao je zato što ne podržava vezu u kojoj Luna, po njenom mišljenju, nije srećna. Takođe, Atijasova je hrabro iznela na kakve načine je sve bila maltretirana fizički i psihički tokom braka s Gagijem Đoganijem, a na stravične detalje koji su šokirali gledaoce i zadrugare niko nije ostao ravnodušan. Iskrenošću i borbom pobrala je simpatije mnogih majki, kao i žena koje su bile žrtve nasilja, tako da je njena glasačka publika ogromna. Deluje da blagu prednost ima Atijasova, ali između nje i Marka će, po svemu sudeći, biti mrtva trka, rekao je izvor upućen u dosadašnje glasanje publike.

RepublikaFoto: e-stock
Marko Miljković

Kako dalje saznajemo, predviđa se da će visokorangirani biti i Mensur Ajdarpašić i Iva Grgurić.

- Mensur je specifičan kao pojava. Iako su ga mnogi osudili zbog agresije koju je pokazao u odnosu sa Minom, mnogi smatraju da je to samo posledica pritiska u rijalitiju. Ocenjuju ga kao dečka koji ceni tradicionalne vrednosti, koji poštuje porodicu iznad svega i time je pridobio mnoge glasače. Iva Grgurić iz Hrvatske od početka ima ogromnu podršku publike iz celog regiona i njoj se predviđa da može da dođe i do top tri, kada je finale u pitanju - zaključio je izvor Srpskog telegrafa.

Preljubnici bolje prošli od starleta

Dva rijaliti-para izazvala su veliku pažnju javnosti zato što su u oba slučaja muškarci prevarili žene kako bi bili sa starletama u Beloj kući. Prvi par Dragana Mitar i Edis Edo Fetić opstali su u rijalitiju do samog kraja, ali su pred finale ispali. U toj trci Edis je ipak imao nešto veću podršku publike jer je izašao dva dana nakon Dragane. Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ostali su do finalne večeri, ali iako je Janjuš prevario suprugu, sa kojom ima ćerku Krunu, publika mu je naklonjenija nego njegovoj devojci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nata

11.07.2020 05:16

Oboje nasilnici.

Neđa

11.07.2020 19:00

@Nata - I Mensur nasilnik sa njima.