KAKAV OBRT! Oglasila se Maja Marinković: Evo u kakvom je odnosu sa Janjušem! VIŠE NIŠTA NIJE ISTO!

Autor: Pink.rs

Zadruga

13.07.2020

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati..

RepublikaFoto: Printscreen
Maja i Janjuš

Maja Marinković bila je gost u ovosedmičnoj emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Ona je govorila o svom odnosu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, koji intrigira javnost i po završetku rijalitija.

Marinkovićeva je otkrila da li su se njih dvoje čuli nakon svađe u finalnoj noći i u kakvom su sada odnosu:

“Sve je u redu sa nama, imali smo sinoć malu raspravu, razgovarali smo o celom našem odnosu, dosta toga još treba da se vidi. Janjuš je trenutno kod brata u stanu, vidjet ćemo se danas ili sutra”, rekla je Maja, pa nastavila:

“Tata je jako ljut na mene, ne podržava on to… Znam da sam napravila grešku, ali ja sam bila iskrena i stvarno sam ga zavolela, pa sad ko podrži, podrži. Sve je pitanje, niko ne može da zna šta može da se desi u budućnosti, Janjuš i ja treba da sednemo da porazgovaramo, pa ćemo videti. Ja sam sa tatom pričala, još je sveže, cela priča je burna, ali mislim da će vremenom situacija da se slegne. Naravno da ja poštujem mišljenje svojih roditelja, ali odluke donosim sama. Janjuš želi da razgovara sa mojim ocem, da mu se izvini zbog nekih stvari, ali Taki je bio ljut, nije baš bio trenutak.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading