PALA MU KLAPNA! Janjušu ćerka prenela poruku od žene! Sve je priznao: Sutra ću...!

Autor: Informer

Zadruga

13.07.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se još uvijek nije javio svojoj rijaliti djevojci Maji Marinković nakon finala “Zadruge 3”.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Janjuš i ćerka Kruna

Bivši košarkaš je samo želeo da vidi svoju kćerku Krunu i ta želja mu se ostvarila, a za portal Informer.rs je ekskluzivno otkrio kako se oseća nakon susreta sa naslednicom.

– Ne znam šta da ti kažem. Evo prije pet minuta sam upalio telefon. Bila mi je Kruna tu, upalio sam pre 5 minuta telefon. Vidio sam svoju Krunu, sada sam mnogo bolje – rekao je Janjuš, a na pitanje da li mu je kćerka prenela neku poruku od supruge Ene, on je rekao:

– Dok ne porazgovaram sa njom, neću davati nikakvu izjavu o tome, ako me razumijete. Dok ne vidim šta i kako, ništa još ne znam na čemu sam. Nadam se da će me neko razumeti – ispričao je Janjušević. Sutra ću sve rešiti – rekao je Janjušević.

Janjušević nije želio da priča o Maji Marinković sa kojom je imao romansu u rijalitiju, a sve pod izgovorom da dok ne popriča sa suprugom, neće uraditi ništa po tom pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading