ŠOK! Novinar javno raskrinkao Đoganija: Gagi se loži na Marka, zato mrzi Lunu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti voditelja Milana Miloševića bili su aktuelni učesnici "Zadrugare 3" Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani, koji su doslovce napravili haos u studiju TV Pink. Marko Đedović raskrinkao je Gagija Đoganija, otkrivši njegovu tajnu da je ludo zaljubljen u Marka Miljkovića, dečka svoje naslednice Lune.

RepublikaFoto: Printscreen
Gagi Đogani

Tokom emisije bilo je mnogo telefonskih uključenja, ali to nije omelo novinara i bivšeg zadrugara da napadne Luninog tatu i otkrije kakve emocije gaji prema njenom dečku.

Marko: Vi ste komplet bolesna porodica. Što ne priznaš da se ložiš na Marka, sviđa ti se Marko, malo bi da ga primiš, pa ćutiš kad ti ćerku maltretira i majku tvoje dece baca na kolena. Zato ti mrziš svoje dete, zato što ti se sviđa Miljković. A Luna to zna, pa i ona mrzi tebe. Bolesnici jedni.

Gagi: Sramoto mame i tate. Zašto su te rodili? Da ugasiš lozu? Ti si njihova kazna!


Gagi: Možeš i mene i Lunu da poljubiš u dupe! Ti si daleko do nje.

Marko: Ona voli da je ljube u dupe, a posebno kad je Gastoz cmače u dupe. Svašta ona voli još da radi. Hoćeš da ti pričam šta ti ćerka još radi u seksu? Ti Lunin polni organ nudiš na tacni. Ona se krkenja dok su joj mama i tata preko puta. Ona je jahala po ku*cu na metar i po od oca.

Gagi: Ti pričaš o Luni kao da je ona ovde. Poljubi je u dupe još jednom, nesrećo jedna.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marko Đedović

Marko: Vi ste bolesna porodica, treba da se lečite. U bolnici zatvorenog tipa. Ti nisi normalan čovek. Ti nudiš ćerkinu pi*ku i zadnjicu ko god te naljuti. Od tebe nemam šta pametno da čujem.

Gagi: Svi koji budete pričali o Luni odgovaraćete pred sudom. Luna će vas sve tužiti. Ti se baviš Lunom, ona nije u emisiji.

Marko: Luna je tu da je mažemo go*nima, Luna je ćerka žonglera koji se vrti u cirkusu. Sram te bilo, smrade smrdljivi.

Gagi: Ti ni rođenu mamu ne voliš.

Marko: Vi se je*ete kao mršave svinje. Ti imaš erektivne reakcije na ćerkine je*ačine. Njega loži to, ti si bolestan čovek. Okrećeš se i gledaš dok ti se ćerka trlja o ku*ac. Ti si uvreda postojanja.

Gagi: Ti si jedna obična kanta. Ti nemaš smisao postojanja. Nemaš nastavak loze. Sramoto mame i tate. Zašto su te rodili? Da ugasiš lozu? Ti si njihova kazna! - uzvratio je Gagi svom duelisti u raspravi.

Gagi ismevao Anabelu i to što ju je gađao flašom

Gagi Đogani se smejao kada su mu spomenuli da je bivšu ženu Anabelu Atijas gađao flašom i pravdao se da to nije ništa šta su drugi radili. Na pitanje gledaoca kako ga nije sramota da gađa ženu flašom u glavu, rekao je:

- Pa nije bilo baš na metar. Ja sam rekao da se kajem. Evo, obesite me. Šta su radili drugi zadrugari, ja sam mala beba. I ona je dosta stvari uradila! Ja sam se dopao publici, ako mi zamerate tu jednu flašu... - svaljivao je krivicu Gagi na Anabelu.

RepublikaFoto: Jelena Simonović/V. LUKIĆ

Marko: Luna se opet videla sa Gastozom

Marko Đedović otkrio je kako zna da se Luna Đogani ponovo videla sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Novinar je pred kamerama istakao kako je to bio susret u strogoj tajnosti kako bi se dogovorili da negiraju da se među njima bilo šta desilo pre njenog ulaska u "Zadrugu 3".

- Samo da dodam, dobio sam informaciju da su se Gastoz i Luna videli i da imaju dogovor da to baš niko ne zna, u tajnosti. Njegov blizak prijatelj mi je rekao - dodao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nenad

18.07.2020 09:53

Bolesna porodica.

Nedeljko

18.07.2020 12:05

Takvo im je ponašanje u plemenu.

king

25.07.2020 18:12

siptarska posla oni spavaju i sa rodjenom djecom bolesnici koje treba protjerati iz Srbije