SEKS, LAŽI I PREVARA: Anabela o glupoj ćerki, Slobi i Kristini

Zadruga

23.10.2017

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas za portal Republika.rs je otkrila svoje mišljenje o braku Kristine i Slobe, te poručila da nema potrebe da ona komentariše njihov odnos, već da će Kijini postupci sada sve reći. Nakon što je isplivala informacija da se Kristina vratila bivšem dečku, Anabela nije delovala ni najmanje iznenađeno.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Anabela Atijas (desno) i Luna Đogani

- Kristina će sama svojim postupcima otkriti kakav je bio njen brak sa Slobom. Ja prva nisam podržavala Luninu vezu sa oženjenim čovekom, prva sam bila protiv i rekla za ćerku da je glupača! Međutim, situacija se sada promenila. Pratim rijaliti i podržavam svoju ćerku u potpunosti. Kad izađu napolje popričaću sa Slobom i onda ćemo sve lepo da rešimo i da vidimo šta ćemo dalje - otkrila je Lunina majka.

Anabela je priznala da, kada je uvidela da Slobina majka Draginja podržava njegovu romansu sa Lunom, odlučila je da i sama stane uz ćerku i njenog izabranika.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sloba_radanovic_fanovi
Sloba radanović i Kristina Kockar

- Ulazak Slobine majke u rijaliti je dosta promenio moje mišljenje. Kada mu je rekla da mu je brak gotov i kada se situacija promenila i ja sam počela da ih podržavam. Svakodnevno se čujem sa njom i razmenjujemo mišljenja, obe ih podržavamo. Svi ćemo sesti zajedno kad se "Zadruga" bude završila, pa razrešiti ovu situaciju - zaključila je pevačica za portal Republika.rs

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sara

23.10.2017 20:05

O pa da sad je Kija kriva za izdaju, ma daj molim te, dosta je vise tebe I tvog pravdanja Lune I prebacivanje krivice na Kiju. I sta ti odlucujes o njihovoj vezi I daljem odnosu o Boze zeno smiri se.

Odgovori 35 6
Lu

24.10.2017 12:47

Otimala majka Bukva tudje, zasto bi cerka bila bolja?

Odgovori 31 3
zika

10.12.2017 17:13

Anabela ne govori istinu. Ali shvata da je njena cerka Luna ljubavnica ozenjenog coveka i da to nije dobro za njihove karijere.

Dea

14.02.2018 07:33

Bivša je njega varala u vezi i propalom braku koga nisu ni imali. Čovek se zaljubio i javno priznao. Luna je mogla da bude sa bilo kim. Ona je slobodna i lepa devojka. Njemu je pružila srce na dlanu jer se ludo zaljubila. Njihova ljubav je beskonačna. Brak im se raspao. Ništa tu lošeg nema. Bivšu interesuje samo novac i slava.Izašla je iz anonimnosit i pokušava da se opere preko njega. Sve što je sa Fičkom uradila u Zadruzi, lažno morališe. Dosta više njenih gljuposti. Umislila da je iznad svih. Anketiranjem cele Srbije proglašena je za najvećeg manipulatora u Zadruzi.O čemu mi pričamo onda...