STARLETA SPREMNA ZA NOVI RIJALITI: Ava ulazi u "Zadrugu 4"!

Autor:

Zadruga

22.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta iz hrvatske Ava Karabatić biće jedan od učesnika "Zadruge 4", koja u septembru startuje na Pink televiziji.

RepublikaFoto: instagram.com/ava_karabatic_official
Ava Karabatić

Kako Srpski telegraf saznaje, Ava je već potpisala ugovor, a vreme do ulaska provodi na plažama Hrvatske, gde je pre dva dana u snimljena u toplesu. Naime, grupa turista prišla je Karabatićevoj sa zamerkama da nije prikladno da se sunča bez gornjeg dela, a ona je imala hit odgovor, koji je razoružao čak i njih.

- Joj, nemojte molim vas da se ljutite na mene. Ja volim umetnost i umetničke slike, znate ja pišem knjige. Inače, moram da se sunčam za "Amidži šou" jer pripremamo ulazak u "Zadrugu 4" - zbunila je Ava turistu koji joj se obratio zbog golotinje na plaži, dok je drugi sve vreme snimao njeno izlaganje

Hrvatica u snimljena na plaži u toplesu kako priprema ten za ulazak u rijaliti

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

- Znate, imam problem zbog ove korone, ne mogu da idem još tamo, sve je zatvoreno. Katastrofa jedna, pa sam ovde odsela da se malo osunčam. Inače, šta ste u horoskopu?! Ja sam Bik na granici - izgovorila je Ava u dahu, željna upoznavanja sa turistkinjom kojoj na kraju ništa nije bilo jasno.

Umesto kritike, po svemu sudeći, Ava je dobila još jedno poznanstvo i to na veoma neobičan način. Zanimljivo je da se, uprkos kritici, Ava nije obukla nego je dugu kosu nametala preko grudi kako bi pokrila što se pokriti može.

Foto: printscreen/TVPink

U klinču sa Kristijanom, Stanijom i Mikijem

Pripreme za četvrtu sezonu najgledanijeg rijalitija su već uveliko u toku, a hrvatska starleta za glavnu nagradu boriće se sa ozbiljnim rijaliti-igračima. Zvezde koje su do sada već potpisale ugovor sa Pinkom su Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević i Miki Đuričić, tako da će konkurencija u famoznoj Beloj kući biti velika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MALI PERICA

22.07.2020 08:07

Znaci i ova je prostitutka.........!

Pavle

26.10.2020 16:25

ubacite Avu karabatic u zadrugu.4 i Staniju dobrojevic.pod hitno