OTIMAO MI JE TELEFON A ONDA SE ENA JAVILA: Maja obelodanila razgovor sa Janjuševom suprugom!

Autor: Srbija danas

Zadruga

22.07.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brutalnog suočavanja u emisiji kada su otkrili detalje raskida, Maja Marinković je ekskluzivno otkrila kako je protekao razgovor sa suprugom Marka Janjuševića Janjuša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš sa ženom

- On je mislio da ne smem da je pozovem, a kad je video da je stvarno zovem i da se ja ne plašim nikoga, jer znam šta je istina i nemam šta da krijem, onda je počeo da mi otima telefon. On je mislio da ću ja da se povučem, ali ja ne dozvoljavam nikome da me pravi budalom - počela je priču Marinkovićeva.

- Posle svega, on je ispao takva kukavica i stvarno me više ne zanima u životu! U emisiji je većinu stvari izmislio i slagao, verovatno da se opere, ali gledaoci nisu ni ludi ni glupi. Ja sam mu dala na važnosti, jer sam pristala da budem sa njim. Ja sam se zaljubila, a ljubav je slepa, ali ja više nisam slepa i vidim ga pravim očima, ne nosim više ružičaste naočare, jer me je razočarao kao čovek - rekla je Maja, pa nastavila o detaljima telefonskog razgovora sa Enom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Otimao mi je telefon, a onda se ona javila. Pitala me je odakle mi broj, a posle toga smo pričale u glas, ja sam se raspravljala najviše sa njim koji je nastavljao da mi otima telefon, nju nisam ni čula šta mi priča, pričale smo zajedno u glas, pa ko može sa mnom u koštac (smeh). Ja nikad neću reći ništa ružno za nju, jer sam tako vaspitana, ali nisam ja krivac, krivi smo oboje, a on malo više, jer sam ja slobodna devojka - rekla je Maja.

- Ma ja sam srećna devojka, bila i pre Zadruge, a i sada. Na žalost mnogih, moraće još dugo, dugo da me gledaju nasmejanu i lepu, jer sam to ja, a ja ne umem da glumi niti to želim, samo iskreno i nasmejano. Drugi ako će da lažu, to je njihov problem. Ja njega više ne vidim! - zaključila je Maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading