OPŠTA FRKA U NIŠU: Zola opet pokrao Miljanu, orio se ceo komšiluk polivali se i gađali po ulici!

Autor: Star

Zadruga

22.07.2020

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mesec dana provedenih sa Zolom u Banjaluci, Miljana Kulić se vratila u svoj rodni Niš. Međutim, kako se šuška, ona i Zola su zajedno došli kod nje, pošto Marija i Siniša nisu bili tu, a idila nije dugo potrajala.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miljana i Zola

- Čim su Marija i Siniša malog Željka odveli na more, MIljana je odmah doletela sa Zolom u Niš, jer da su njeni tu, on ne bi mogao da priđe kapiji. Oni ne žele da ga vide, a ni MIljanu jer su mnogo ljuti na nju. Tu su bili nekoliko dana, pravili žurke i galamu, međutim, nastala je ošta frka u jednom trenutku, koju je čuo ceo komšiluk. Kako je MIljana vikala, Zola je ponovo počeo da se kocka po Nišu i potrošio je mnogo njenih para koje je krvavo zaradila u rijalitiju. Posle te svađe ga je izbacila na ulicu i od tada mu se guboi svaki trag - priča izvor blizak porodici.

- Čim je Miljani istekla zabrana prilaska majci, ona je došla u Niš, ali nije otišla sa njima na more, jer nisu hteli da je povedu. Sa njom je doleteo Zola, ali se isto tako i pokajao. Izbacila ga je sa sve koferom na ulicu. Polivala ga je nekim pićem, haos je bio na ulici. On nije ni reč izustio, samo je pokupio stvari i otišao pešaka ka gradu. Od tada je prošlo nedelju dana, ali njega i dalje nema. Izgleda da joj ne na kvarno uzimao pare i kockao se - kaže komšinica iz Niša koja je šokirana Miljaninim ponašanjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading