VOLELA BIH DA SAM ANASTASIJA! Luna Đogani šokirala izjavom u uživo programu, SVI U NEVERICI!

Autor:

Zadruga

23.07.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani svojim učešćem u rijalitiju razočarala je svoje prijatelje, kao i izvesnu Jelenu koja je prestala da priča sa njom zbog ponašanja i laži koje je Đoganijeva izgovorila u "Zadruzi".

RepublikaFoto: Printscreen
Luna Đogani

- Moja greška je bila što sam je uplela u tu laž. Jelena je bila generalno uvek tu za mene, ovaj put joj je prekipelo, ja je razumem. Smatram da to nije bilo vredno, da se tek tako okrene. Rekla je da ljuta i razočarana - odgovorila je Luna.

U program se uključila gledateljka koja je imala samo reči hvale za ovaj par. Marko je nakon uključenja ustao i zagrlio Lunu kako bi je umirio.

Foto: instagram.com/printscreen

- Luna, svaka ti čast šta si sve prošla. Markova mama je uvek bila uz Lunu, Marko tebe je mama uvek ispoštovala. To, suze, to su sve Luna i Marko, oni će posle toga zagrljeni. Nemojte se opterećivati slikama i fanovima. Uživajte, živite svoj život. - rekla je gledateljka.

Jedno od pitanje na Tviteru za Luni glasilo: "Da li bi volela da budeš Anastasija, Kija ili Jelena Pešić?"

- Anastasija - odgovorila je Luna.

Podsetimo, Luna i Anastasija Ražnatović bile su dobre prijateljice, ali su već duže vreme prekinule komunikaciju i druženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading