ZORICA OTVORILA OČI ANĐELU: Mala je opasna!

Autor: J. V.

Zadruga

25.10.2017

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora i Anđelo nakon raskida izbegavaju da razgovaraju jedno sa drugim, ali to nije prečilo mladog manekena da potraži savet od pojedinih ukućana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo, Zorica i Viktorija

- Meni, recimo, dođu neki i kažu da sam ja mnogo zaljubljeniji u nju nego što je ona u mene. Sutradan onda ona dođe kod mene u radionicu i pita me gde sam do sad i vidim u njenim očima da je zaljubljena. Ne znam više šta da radim - požalio se Anđelo prisutnima.

Zorica Marković i Viktorija pomno su slušale Anđela. Ove dve zadrugarke imale su zajedničko mišljenje o Teodori.

- Teodora traži slobodu, ona ja takva, gazi, korača kao muško, neukrotiva je. Ona je karijerista. Njoj treba neko ko će da je prati, ko će joj nositi kofere, ako možeš da je pratiš onda možete da budete zajedno. Mala je opasna, uspeće šta god da bude radila, takva je rođena, nju zanima samo karijera - iskreno je rekla Zorica ovom mladom zadrugaru.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica i Anđelo

Viktorija se složila sa Zoricom, ali je bila malo skeptična što se tiče Teodorine karijere, jer je do sada nije čula kako peva, ali je Anđelo odmah odbranio svoju bivšu dragu.

- Ona je takva, ona ne voli da se trpa. Ja sam je, kad smo se igrali one emisije, zamolio da otpeva nešto i tada je pevala, čisto da bi pokazala da može, a može. Ona neće pevati po svadbama kao ove ostale, ona će nastuipati samo po klubovima - branio je Anđelo Teodoru.

Zorica je takođe rekla kako je sigurna da Teodora nije zaljubljenau Anđel onoliko koliko je on u nju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading