LUNA: IZDRŽAVAM RODITELJE!

Autor:

Zadruga

28.10.2017

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" često komentarišu koliko je modna blogerka Luna Đogani razmažena, a ona je otkrila da nije sve onako kako izgleda!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Luna Đogani i Sloba Radanović

Blogerku su povredili cimeri kad su joj rekli da se ponaša kao derište kome je pruženo sve, pa je skočila na njih.

- Ja jesam razmažena, moji su mi priuštili sve u životu, imala sam sve što sam htela! Ali, s druge strane, isto tako sam osetila kako je kad nemaš ništa. Ponosna sam što sam razmažena jer sam zbog toga i naučila da cenim svaki dinar. Ja sa 21 godinom sama zarađujem i mogu slobodno da kažem da sad ponekad čak izdržavam i svoje roditelje kad su u krizi, teško je vreme - rekla je Luna.

Podsetimo, u medijima se često pisalo da je Lunin otac Gagi u finansijskim problemima, pa verujemo da je blogerka mislila na njega. Denser je svojevremeno zvao televizije i raspitivao se da li može da uđe u neki rijaliti, jer nije imao dovoljno tezgi sa svojom grupom Fanki Dži.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JC

24.12.2017 07:05

Sadasnji muz tvoje mame koji je ostavio trudnu devojku izdrzava vas Djogaje. Blogerka pomaze roditeljima, obrazovana, kulturna, sposobna, kraj vica. Tehniku za prezivljavanje kojoj te je mamica naucila lepo demonstriras pred celom nacijoruziti, heftas se u kokosinjcu/stali, na stepenistu samo da tudjeg muza zadrzis verujuci da ce ti moci pruziti lagodan zivot. Sloba Djogaj ce ti pruziti tacno ono sta i zasluzujes fukaro. Cmaces se i privatavas pred ocima njegove zakonite zene fukso ciganjska.