Teodora i Anđelo raščistili neke stvari!

Autor:

Zadruga

31.10.2017

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna i nestalna ljubav manekena Anđela Rankovića i pevačice Teodore Džehverović iz trenutka u trenutak dobija nove dimenzije. U periodu kada se vole, jako su bliski, a tako je bilo i jutros kada ga je ona ljubila po leđima. Nešto kasnije počeli su da pričaju o svom odnosu i o svađi od pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

- Svašta si radio! Ono što si ti meni rekao, mene je još više iznerviralo, kao da sam... I onda tri minuta posle toga, dođeš kod mene, i kao znaš... mislim se - teraj se! A što smo se ono ti i ja posvađali? - pitala je Teodora.

- Zato što sam ti ja pričao nešto, a ti me nisi slušala! - odgovorio je maneken. 

- Jao, izvini, ali stvarno nisam mogla da slušam - pravdala se pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

- Znaš koliko sam odlepio tada, bio sam u fazonu: Neću progovoriti sa njom! Iznervirao sam se! I MC Aleks se loži na mene. Hoću da te mazim, da te ljubim, da spavamo zajedno! Ne mogu bez tebe! - otvorio se Anđelo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Dđehverović i Anđelo Ranković

Ovo dvoje zadrugara, protekle nedelje, nisu razgovarali upravo zbog ove sitne svađe. Tada si uh cimeri savetovali kako je najbolje da prekinu svoj odnos, a pokrenulo se i pitanje zašto nisu imali seksualne odnose skoro dva meseca. Takođe, jednom prilikom, Teodora je izjavila kako misli da nije prava devojka za njega i da oni neće biti zajedno kada se "Zadruga" završi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading