KIJA: SLOBA I LUNA SU MI BILI GADNI!

Autor: blic.rs

Zadruga

03.11.2017

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar postala je poznata medijima nakon javne prevare njenog muža u rijalitiju "Zadruga". Kako je rekla njena majka, Kristina je teško podnela javnu izdaju, međutim, stvari su se okrenule u njenu korist, te stjurdesa sada ima novog momka, dok za još uvek zvaničnog muža i njgovu izabranicu tvrdi da se smešno ponašaju!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristina Kockar i Sloba Radanović

- Ovom pričom ću staviti tačku na sve, a u nekoj emisiji ću se pojaviti samo ukoliko Slobodan bude sedeo pored mene, pa da demantuje bilo koju moju reč ukoliko nije tačna - na početku razgovora je rekla Kija, koja sada ima dečka iz Budve Andriju Lazovića, sa kojim je bila pre šest godina u vezi.

- Ponovo sam srećna i zaljubljena, naravno da verujem u ljubav, ali prvenstveno u poštovanje, pogotovo jer sada imam pravog muškarca pored sebe - kaže Kockar i najavljuje razvod čim njen suprug napusti imanje:

RepublikaFoto: printscreen/pink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Razvodim se. Slobodan i ja ćemo rešiti sve kada on izađe iz "Zadruge" jer je ružno da se ovakve stvari rade javno - ističe Slobina supruga, koja mu najviše zamera to što je njihov brak spustio na nivo primitivizma.

- On je odrasla osoba u braku, i pritom javna ličnost, i snosi posledice za svoje postupke i izgovorene reči. Ja taj takozvani prljav veš neću iznositi jer smatram da je ružno da pričam nešto a da ta osoba nije tu da odgovori.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Kija ne krije da su joj emocije od početka rijalitija bile pomešane od tuge i besa do gađenja kada supruga vidi sa Lunom.

- Ja sam prošla kroz težak period. Prosto ne bih sebe mogla ni da pogledam u ogledalo ako bih nastavila da se jedem, plačem i nerviram, jer ja sam veoma jaka i zrela osoba. Nisam ovo zaslužila i to odgovorno tvrdim, ali sad kad je ovo sve prošlo i kad mogu stvari da sagledam sa realne strane, shvatam da me je Bog pogledao. Sada sam srećna i ponovo voljena i imam potpuno pravo da nastavim svoj život. Za mene je španska serija završena, jer sam se slučajno našla u njoj, a ipak više volim romantične komedije - kaže Kija, a na pitanje kako se oseća kada vidi Slobu i Lunu da se ljube, odgovara:

- Nekada su mi bili gadni, a sada me bude blam kako se ponašaju. To nije onaj Sloba za koga sam se udala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading