Evo ko je nova zadrugarka Ana Korać!

Autor: blic.rs

Zadruga

05.11.2017

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćni ulazak Ane Korać u rijaliti "Zadruga" iznenadio je mnoge, ali i uplašio, međutim, javnost možda i nije baš upoznata sa tim ko je zapravo nova zadrugarka.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

Rođena je u Ivanjici 1994. godine, ali kao i mnoge devojke imala je želju da život nastavi u Beogradu. Došla je u srpsku prestonicu i čini se započela novi i totalno drugačiji. Vidno je da na sebi ima nekoliko platičnih operacija.

Sredila je grudi, operisala nos, a najbolja drugarica joj je starleta Soraja Vučelić. Ana se dugo u javnosti predstavljala pod inicijalima A.K. (pa je sebe i umetnički oslovljavala kao Ej Kej). Glumila je u nekim spotovima, fotografisala se, ali su razne priče doprinele drugačijem doživljaju ove devojke.

 

#tb #pink ✌???

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on Nov 3, 2017 at 8:40am PDT

 

Jednom se pojavila neproverena informacija da je A.K. snimila i porno film. Ubrzo nakon toga, to se ispostavilo kao netačno. Hvali se skupim automobilima, skupim izlascima i satovima. Po nečemu i te kako liči na svoju drugaricu Soraju- obe vole na fotografijama da koriste fotošop što je i više nego primetno.

 

?‍❤️‍??

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on Sep 24, 2017 at 12:07pm PDT

 

Za sebe tvrdi da nije starleta i da ne želi da je tako bilo ko oslovljava. Iako njeno tačno zanimanje nije poznato, očigledno će ostati samo Ana Korać. Jedna učesnica Zadruge će teško podneti njen boravak u Zadruzi jer imaju neraščišćenih računa iz prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading