BORA: Maca loše puši i ne zna da se je*e! MACA: Boro, ti si pi*ka klošarska!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana priznao je pred novinarima da je pod stresom zbog Mace Diskrecije i kako mu je strašno što ga ona juri, napada i moli za seks.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Maca Diskrecija

Bora: Ne mogu da pobegnem od nje. Ne želim da mi prilazi, ne želim kontakt sa njom. Ja sam pod stresom zbog Mace.

Maca: Tek ćeš biti pod stresom.

Novinarka: Kakav si ti to muškarac kad jedna devojka kao Maca može da ti nanese stres? Je l' ona neki monstrum?

Bora: Moja sestra bi Macu tukla kao konja, glavu bi joj okrenula unazad

Bora: Evo, ja sam kriv za sve. Ne želim sa njom da imam nikakav kontakt. Ona je napravila debila od mene. Ona je svaki dan polugola, zar treba da budem sa njom? Ja sam se samo sprdao. Iz sažaljenja sam bio pored nje. Nisam ja kriv što se ona zaljubila.

Maca: Ja sam se sa njim sprdala, a ne on sa mnom. Sa takvim klošarom koji nema zanimanje nikada ne bih ni bila.

Maca: Sa takvim klošarom koji nema zanimanje nikada ne bih ni bila

Bora: Ja imam velika muda kad sam legao pored jedne Mace. Ja sam se pravio da sam zaljubljen u nju. Ne sviđa mi se Maca, zezao sam se malo sa njom. Gledam večeras da promenim krevet. Devojka mi glavu probija! Ja sam kriv za sve, ja sam ispao najgori. Ja sam se zezao sa njom, ona se zaljubila. Imam stres od nje! Molila me je da je jebem!

Maca: Ti si jedna pi*ka, ništa više nisi.

Svađa i iznošenje prljavog veša nastavili su se i nakon završetka emisije u kojoj su gostovali novinari, ali mnogo žešćim tempom:

Bora: Nema pojma da puši ku*ac. Ne znam da li je imala tremu, ali mnogo je loše pušila. Zabacivala je zubima. Izbušila je štek da je jebem tamo. Nema pojma da puši. Smrde ti noge, ugušila me je. Papuče joj smrde užasno. Dobio sam šugu od nje. Da sam je doveo kući, tata bi mi rekao: "Što si doveo drolju?" Mene je sramota da odem u Bosnu sada da pevam. Moja sestra bi je tukla kao konja, glavu bi joj okrenula unazad.

Maca: Misliš da bih se ja za tebe udala?

Bora: Da me je ložila, je*ao bih je svako veče, ali pošto veze nema, ja sam se smorio.

Miki: Bora je impotentan, a sad se vadi da je Maca loša i da je ona kriva što mu se ne diže. Nije problem u Maci, nego u njemu.

Bora: Rekla mi je da bolji ku*ac nije videla - završio je Santana, koji je posle ovog izlaganja od zadrugara dobio nadimak Bora Stres.

 Bane: Divna i Marko se je*u ko ludi!

Bane Čolak očigledno ne podnosi Divnu i Marka Kocića, pa je nakon brutalnih reči na račun njihove ćerkice Kristine, rekao i da su obični seljaci i ološi.

- Svi ih žale, a ne vide ovde kako se je*u ko ludi, kako pojedu po dvanaest kobasica, kako se ponašaju kao najgore seljačine. Teški ološi.

Onda se osvrnuo i na Žižu.

- Ona je opasna džukela. Kaže da štedi pare ovde da bi imala napolju da plati račune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading