Matora moli Sanju za ljubav!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.11.2017

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se ceo dan zadrugari smenjuju na crnoj kocki kako bi uspešno izveli zadatak koji im je dodelio Veliki šef. Na smenu je došla Jovana Tomić Matora koja je morala da stoji pola sata na veštačkoj kiši stvorenoj za potrebe rijalitija. Tomićki je vreme brzo prošlo. Naime, njoj je društvo pravila Sanja Stanković, njena neprežaljena ljubav.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Matora je videvši Sanju na vratima mahnula i pozvala da dođe do nje kako bi razmenile par rečenica. Izgleda da njena osećanja nisu nimalo splasnula pa je i dalje pokušavala da osvoji Stankovićku.

- Ja bi mene maksimalno iskoristila - rekla joj je Matora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stvanković

- Ko kaže da ja tebe ne koristim? Podsećaš me na jednog mog druga - rekla je kroz smeh Sanja.

Da podsetimo, Matora je u par navrata naglasila da je zaljubljena u Sanju, pa se i opijala zbog nje. Često su razgovarale o njihovim osećanjima kao i da je plavušin način ponašanja povređuje. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja i Matora na kiši

- Da sam na tvom mestu ja bi mene volela ono jako, znaš - uveravala je Matora.  

Plavuša nije mnogo marila zbog ovoga što joj je Matora rekla, pa ju je po ko zna koji put ostavila na cedilu. Jovana je ostala na istom mestu da ispuni svoj zadatak i razmisli o svom odnosu sa Sanjom. 

O svemu što su njih dve pričale možete pogledati u sledećem video - snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

22.11.2017 15:08

Sanja pojma nema šta radi. Napolju kao ima momka a ovde se ljubi sa Jovanom. Ovo je više od cirkusa. Meni je više nego zadrugare žao ove jadne životinje pogotovu kad je lepi miča gazda. Zadruga treba da zabrani Miči da bude gazda. Molimo društvo za zaštitutu životinja da reagira.