KIJA OTKRILA TAJNU: Slobin drug se loži na njega!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2017

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim o prevari sa Lunom Đogani za vreme razgovora Kristine Kockar i Slobe Radanovića njegova i dalje zakonita supruga pokrenula je i priču o ljubavnim varnicama koje je pevač doživeo od strane jednog muškarca. Da Sloba možda voli isti pol prvi put u javnosti se polemisalo već prvih nedelja trajanja "Zadruge" nakon tadašnjeg gostovanja Kije i Anabele.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Ja sam čula snimak gde ti govoriš nešto Anđelu. Šapućeš i nije te čuo. Onda je "đevojka" rekla da će ona da ti kaže. I jasno se čulo ime i prezime zajedničkog prijatelja svih nas, gde govori da se on loži na tebe. Meni je bilo odvratno - rekla je Kija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Znam na koga misliš - kratko je izjavio Sloba.

- Zvao me je i bio je jako ljut. Ja ne znam šta da mu kažem. Ima snimak. Ti si tako glup ispao od strane đevojke. Ja mislim da se ona iskreno zaljubila u tebe - nastavila je Kristina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Kija je dodala i da su je ljudi stalno pitali za tu situaciju i da joj je jako ružno što mora o tome da priča. Stjuardesa je u nastavku hvalila Radanovića kako je on čovek sa sjajnim talentom i da se u medijima loše predstavio jer ona zna drugačijeg Bobu. Da li će se saznati o kojoj su muškoj osobi oni pričali ostaje da vidimo u danima ispred nas, zato i dalje pratite program Televizije Pink - zvanično najgledanije televizije na Balkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading