(VIDEO) Kija nastavlja da pravi haos, SAD JE NAGAZILA I MIKIJA!

Autor:

Zadruga

20.11.2017

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar ne prestaje da pravi haos u "Zadruzi", od kako je ušla počela je tenzija koja je najviše pogodila njenog još uvek zakonitog muža Slobu Radanovića i pevačevu devojku Lunu Đogani, međutim, Kristina je uspela da stane na žulj i Mikiju Đuričiću!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Nakon što je pročitano pismo MC Aleks koja je za ovonedeljnog vođu izabrala Lepog Miću, Kija je prokomentarisala da su Miki i Mića najveći konkurenti, na šta je Đuričić pobesneo. 

- Ko? Kakva mi konkurancija možemo da budemo? Kada bi sa njim bio konkurencija, ja bih se ubio.U čemu mi da budemo konkurencija? Ja bežim od ljudi, družim se samo sa pozitivcima - bunio se Miki. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Kija mu se izvinila i rekla da nije imala nameru da ga uvredi. Ta priča je ubrzo završena, a na red su došli ostali ukućani. Naravno, neizostavna priča je bila i postupak koji je uradio Sloba Radanović, njen još uvek zakoniti muž koji ju je prevario sa blogerkom Lunom Đogani.

Šta se dešavalo u nastavku razgovora i šta Kija misli o tome možete pogledati u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading