(VIDEO) PRVI DVOBOJ KIJE I LUNE: KOJA JE VEĆA KU*KA?!

Autor:

Zadruga

20.11.2017

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od samog ulaska u "Zadrugu" Kija Kockar jedino o čemu priča jeste javna prevara njenog supruga Slobe Radanovića sa blogerkom Lunom Đogani. Stjuardesa je ovoga puta na sav glas komentarisala njih dvoje sa Jelenom Golubović, a poseban akcenat bacila je na Lunu, koja joj nije ostala dužna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Mi imamo zajedničke prijatelje, to su isti ljudi... Dok je bio sa mnom, bio je u drugim krugovima, on to zna. Sad neka ide po splavovima - rekla je Kija.

- On je mene izabrao, može da priča šta hoće! - izjavila je Luna.

Kristina više nije mogla da ćuti devojci koja joj je otela muža, pa joj je odbrusila sa nekoliko sočnih rečenica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ja njega vrlo dobro znam, znam da ne bi prvi prišao nikome jer je malo mutav za te stvari, za muvanje. Da nije ona njega prva napadala, ne bi on to prvi uradio. Posle dva meseca verovatno bi... Bi, bi...ali odmah - ne - rekla je Kija.

- Ja da sam ku*ka, iskopala bih joj oči... Njihova najveća kazna je da ostanu zajedno - rekla je Kija, što je razbesnelo Lunu.

- Sad ja treba da budem ku*ka i da ti kažem da joj više ne prilaziš! - odbrusila je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadruga

- Njoj nije učinio uslugu sigurno, sad mora da se razvede i da se oženi njom. Glupo je da ostanu po WC-u, je l' tako? - počela je da se šali Kija i nastavila:

- Njemu treba lova, on treba da pobedi. To svi kažu, Slobodane, da treba da pobediš. Zaslužio si svaki cent. Ako neko zaslužuje, ti zaslužuješ. A i treba ti, realno... Skupi su spotovi i pesme, zar ne? - pitala ga je, na šta je on dao potvrdan odgovor.

Kako je izgledao njihov prvi okršaj, možete pogledati u donjem video-snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading