KIJA vs LUNA: Možda ćemo imati problem!

Autor: J. V.

Zadruga

22.11.2017

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je nedavno u Zadrugu ušla zakonita supruga pevača Slobe Radanovića, Kristina Kija Kockar, Veliki šef je rekao da je došao red da ona prokomentariše svakog zadrugara ponaosob.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija

Kija je počela sa svojim izlaganjem, a kada je došao red da govori o Luni Đogani, devojci svog supruga, među zadrugarima je nastao muk.

- Nisam došla ovde da bih imala komunikaciju sa tobom. Ja imam pravo da komentarišem i svašta da kažem i zato ćemo možda imati problem i ovde svi očekuju da ćemo imati problem. Ja ovde problem imam jedino sa Slobodanom. Ti si mene pustila dva puta u wc i ja to poštujem, ti si čovek, ja sam čovek, meni to pokazuje poštovanje. E sad, upadice  ne volim, ja znam šta si sve pričala o meni, sve sam čula i možda ćemo imati problem. Možda ni nećemo imati problem, a možemo imati normalnu komunikaciju - priznala je Kija Luni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba

Luna je sve vreme ćutala i složila se sa Kijom u svemu šro je rekla, a onda je došao red i na Slobu.

- Igrom slučaja Sloba i ja se znamo i spolja i znamo se oči u oči. Prvo kada me je video promenio je trista boja i nije mu bilo drago, ali me je nakon šoka pitao da li mi nešto treba. Mi vodili diskusiju i pred svima i sami dva puta i nakon poslednje diskusije si pao u neku depresiju i volela bih da mi kažeš šta te muči. Kada imaš problem želela bih da mi kažeš to jer se taj problem tiče i mene jer sam ti ja ovde i dalje jedini i najveći prijatelj - rekla je Kristina Slobi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading