UČESNICA "ZADRUGE" KRIVA ZA RASKID VELJKA I MAŠE!

Autor:

Zadruga

25.11.2017

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna učesnica "Zadruge" Sanja Stanković poznata je po emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom, međutim, ona nije jedina koja nije odolela šarmu plavokose hostese - pored Matore Sanja je zavela i Cecinog sina Veljka!

RepublikaFoto: facebook.com/terzic.masa
Veljko Ražnatović i Maša Terzić

Kako je otkrila njena drugarica, upravo je Sanja kriva za raskid Maše Terzić i Cecinog sina.

- Sanja je znala da je Veljko u vezi sa Mašom, ali joj to nije smetalo. Oni su se upoznali u klubu u kom je ona radila kao hostesa. Tada su razmenili brojeve i čuli se redovno, a nekoliko puta je Veljko sa drugarima bez Maše dolazio u noćni klub gde je ona radila. Svaki put posle provoda otišli bi u njen stan. Veljko joj je jednom prilikom rekao da će možda ostaviti Mašu… - priča Sanjina drugarica i dodaje:

- Međutim, nakon toga, ona je sa drugaricama izašla u jednu kafanu i tamo zatekla Veljka sa Mašom. Prišla je da mu se javi, a on se izgubio. Bila je malo bezobraznija pa mu je pred Mašom odbrusila "Šta se praviš frajer kao da me drugi put vidiš u životu?" a onda se nasmejala i dobacila Maši: "Pitaj dečka što izlazi u klub zbog tebe! Okrenula se i smestila za svoj sto, a Maša i Veljko su posle 5 minuta napustili kafanu. Sutradan je Sanji stigla poruka od Ražnatovića da je ispala jadna i da mu se više nikad u životu ne javi! Ali nije mu ostala dužna, pa mu je žestoko odgovorila. Nakon toga joj više nije pisao - napominje ona i konstatuje da su Veljko i Maša posle samo par dana od sporne situacije raskinuli.

 

??

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Oct 26, 2017 at 3:06am PDT

 

Sanja nije prva osoba koja je u rijalitiju govorila o Veljku Ražnatoviću. Njena cimerka Luna bila je u ljubavnoj vezi sa njim, a Marijana koja je trenutno učesnica konkurencijskog rijalitija "Parovi", takođe je otkrila da se dopisivala sa Veljkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading