VEŠTICA napustila Zadrugu, pa izabrala novog VOĐU!

Autor:

Zadruga

27.11.2017

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugu je sinoć napustila Anđela Veštica. Ona je osvojila najmanji broj glasova publike u duelu sa Macom Diskrecijom i Enesom Todićem, koji su nastavili da se bore za glavnu nagradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Anđela se samo kratko obratila zadrugarima i  iskoristila priliku da im uputi poslednje pozdrave, a potom i imenovala ovonedeljnog vođu.

- Zdravo zadrugari, daće Bog da se stvarno pročita ovo pismo, jer meni stvarno nije mesto ovde. Gazda je Lepi Mića, doveka - napisala je Anđela u pismu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

28.11.2017 14:51

Ovo je več postalo dosadno. Kako nema neko pravilo da miča nemože da bude vođa toliko puta. Uopšte nije zanimljivo toliko nedelja gledati isti program što ga Miča izvodi. Prodsukcija je trebala to da predvidi kakvu igru igra Mičo. Dosadni su i Luna i Sloba jer izgleda oni imaju rezervirane kadrove. A to zato da Lunu prikazuju kao žrtvu i da pobedi. Nezanimljivi ste.