Andrijana otkrila ISTINU O TEODORI I ĆAZIMU!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

27.11.2017

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andrijana Radonjić, koja je posle dva meseca boravka u "Zadruzi" napustila ovaj rijaliti koji je oborio sve rekorde gledanosti u regionu, a potom se u baražu i vratila, otkrila je stvari koje ukućani vide malo drugačije od gledalaca i ono što je mnogima možda promaklo.

 

 

Ona je prvo pričala o svom odnosu sa poznanicama iz takmičenja "Pinkove zvezde", o Zorani Stefanov i Sari Reljić.

- Poznavala sam samo Saru i Zoranu odranije. Saru napolju pre ulaska nisam gotivila, ali smo se onda lepo družile unutra i videla sam da je dobra i normalna devojka. Posle toga smo imale jedan sukob, jednu svađu i nismo pričale jedan dan, ali smo se pomirile i sve je posle toga bilo u redu - rekla je Andrijana i dodala:

- Što se tiče Zorane, sa njom sam se družila i napolju, a unutra sam joj bila kao majka. Samo sam je smirivala, da ne reaguje tako impulsivno, savetovala je da ne skače svaki čas, da se ne uzbuđuje zbog Macinih prozivki, jer ko je Maca da bi Zorana ulazila u konflikt s njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maca Diskrecija

Osvrnula se i na njen odnos sa Macom Diskrecijom, jedinom učesnicom zadruge sa kojom se svađala.

- Ja sam samo s Macom na početku imala pravi sukob i ni sa kim više. A onda sam shvatila da se ona nesretna unutra igra, da je čes dobra, čas glumi negativca. A i zašto bih se ja sa jednom takvom osobom upuštala u raspravu? - izjavila je mlada pevačica.

Foto: printscreen/TVPink
Teodora i Anđelo

Andrijana je iznela svoje mišljenje i o Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću, koji su čas zajedno, a čas posvađani, pa se tom prilikom osvrnula i na natpise u kojima se pevačica povezuje sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Oamanijem.

- Meni to sve deluje kao pretvaranje. Mislim da je sve to predstava za ljude napolju. Svaki čas raskidaju i mire se, sigurna sam da nisu zaljubljeni jedno u drugo. Bar je tako bilo. Nisam pratila napolju šta se dalje dešava među njima, ali sam videla ono za Ćazima i strašno mi je što je unutra pričala da su njih dvoje na "Vi" kad je istina drugačija - rekla je Andrijana za pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading