(VIDEO) Tanja se ispovedala Jeleni: Nikada nisam bila srećna!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.12.2017

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Jovićević započela je svoj život pod budnim okom kamera pre skoro tri meseca u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi. Iako je često povučena, ume sebe da brani kada je to potrebno, a retko se otvara ljudima. Međutim, kako je svima to ponekad potrebno, i njoj je došlo da otvori dušu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tanja Jovićević i Jelena Golubović

Ona je noćas sedela sa Jelenom Golubović u dnevnoj sobi u Beloj kući, gde je započela priču o svojim ljubavnim nedaćama:

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Tanja Jovićević

- Ja nikad nisam želela brak, ali sam sva pravila poštovala. Nikad nisam bila srećna, nikakvu pažnju nisam doživela. Sitnice. I kod sitnica moraš biti kreativan, to mene vraća u život. Pre pet godina smo se razišli. Ja nisam dobila šansu od njega, da mi da malo vremena da vidim šta ću. Mi jesmo bili razdvojeni da bi razmislili, međutim, to se pretvorilo u ništa. Nisam imala podršku u bilo kom smislu. - rekla je, između ostalog, Tanja.

Šta je sve ispričala i šta je njoj Jelena poverila, pogledajte u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading