Maca preti Janjušu da će mu rasturiti brak: Košarkaš i Diskrecija se dopisivali na Instagramu!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.12.2017

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani najvećeg rijaliti programa "Zadruga" poslednjih dana komentarišu odnos Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša. Povod za ovo je njihov blizak odnos na krevetu u spavaćoj sobi. Zanimljivo je i da je prve večeri kako je ušla Ana u "Zadrugu", Janjuš odmah bacio oko na ovu zadrugarku.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

Međutim, pored bliskog druženja sa Ivanjičankom, Janjušević još od ranije bolje poznaje jednu drugu ukućanku. Radi se o Maci Diskreciji, a da su stari poznanici ona i Janjuš, otkirli su sami prošle noći u spontanom razgovoru. Njemu je izletela rečenica da su se dopisivali na društvenim mrežama i da je jedan njen potez razočarao košarkaša.

- Ja joj pisao na Instagramu, ona odmah rekla da sam joj pisao! Maco, znaš li gde si me razočarala, kada si nekome ovde odmah rekla da sam ti pisao na Instagramu! Ja to tebi nikada ne bih uradio - razočaran je bio Janjuš.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Marko Janjušević

- Neću poslati ženi, ne brini - rekla je Maca.

Inače, ova tema pokrenuta je i u ranim jutarnjim satima, kada je Marko Janjušević Janjuš komentarisao Macu. Njoj se nije svidelo ono što je rekao, pa ga je ucenila da će objaviti njihove prepiske, ako ne budu u dobrim odnosima, nakon čega je Janjuš promenio ploču.

- Maco, kada te j*bao rudar, ja te ne bih j*bao za milion evra - izjavio je košarkaš.

 

 

Jedna sa zenom..

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on May 5, 2016 at 4:32pm PDT

 

- Janjuše zašto me prozivaš opet? Hoćeš stvarno da objavim prepisku kada izađem iz rijalitija? Ja mu lepo izlazim u susret, neću da ga razvodim, lepo hoću da mu sačuvam porodicu, brak i sve, a on mene za*ebava! Ako budeš čačkao mečku... - obrusila mu je Maca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading