(VIDEO) Sanja i Miki se složili: Matora nisi trebala to da pričaš!

Autor:

Zadruga

02.12.2017

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora sinoć je u toku igre istine dobila najteže pitanje od svog jako dobrog prijatelja i zadrugara Mikija Đuričića, gde je otkrila sve o njenom odnosu sa Sanjom, koja je slušajući to briznula u plač!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Kada je Matora uzela svoju nagradu koju je dobila od Velikog šefa, zbog iskrenosti, odmah je otišla u dvorište. Ispred "Hotela Zadruga" se osamila i počela da plače. To su primetili Miki Đuričić i Filip Đukić, koji su razgovarali sa njom kako bi joj bilo lakše.

- Ona meni kaže kada ja preteram. Ne znaš koliko je teško, da kažeš tako nešto. Moji roditelji treba da budu ponosni na mene. Ja sebi ne bih dozvolila da moji roditelji gledaju kako se ljubim sa Sanjom - izjavila je Jovana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Jovana Tomić Matora

- Ja znam da Matora želi da se uda. Rekla si ženo da želiš dete! Ženo, ti imaš i druge želje - rekao je Miki.

Sanja je i dalje bila u suzama, jer joj je zasmetalo Jovanino priznanje. Prvo je sama plakala, a onda joj je rame za utehu bila Ana Korać. Kada je to primetila, Jovana je odmah otišla da razgovara sa Sanjom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

- Većeg dokaza od ovoga nema! Da li razumeš? Htela sam da umrem, da sam mogla, srce bi im dala svoje da vide šta stvarno osećam. Od ovoga nema dalje, jednostavno. Treba da budu ponosni na nas. Možda plaču, možda im je teško, ali treba da budu svesni da im je ćerka jedna divna osoba. Volim te! Dovoljno je da budeš tu. Neću da te oteram od sebe - govorila je Matora Sanji dok je jecala u suzama.

- Nisi trebala to da radiš! Nisi trebala! Ja tebi ne mogu da dam ono što ti meni pružaš! Jovana, ti si mene zaštitila, a sebe nisi! Nemoj da plačeš! - pričala je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading