Rada Manojlović progovorila o Slobi Radanoviću: On je kukavica!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.12.2017

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već skoro tri meseca čitav Balkan neprestano prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga", a među njima je i Rada Manojlović, kojoj najviše pažnje privlače odnosi u ljubavnom trouglu koji čine oženjeni Sloba Radanović, njegova supruga Kristina Kockar i devojka Luna Đogani.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

- "Zadruga" je fenomenalna! Sloba, Luna i Kija su najzanimljiviji, to je prava drama! Šta će sad biti, ko sa kim, kako, zašto... Ko će s kim završiti na kraju, to niko ne zna. I ja, takođe, željno iščekujem da vidim šta će se sve tu desiti - otkriva Rada, koju smo pitali na čijoj je strani, kada su u pitanju ovi komplikovani međuljudski odnosi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Ponekad na Slobinoj, samo zato što mislim da se iskreno zaljubio i da mu je dosta veze sa Kijom. Sigurno da su se njegova osećanja prema Kiji promenila, da ne oseća ono što bi trebalo muškarac prema ženi da oseća. Međutim, s druge strane, nije to trebalo na ovaj način da uradi. Nije mi jasno kako možeš da se venčaš sa nekim tri meseca pre početka "Zadruge", a toliko već dugo ne postoje emocije... To mi samo nije jasno. Mada, negde ga i opravdavam jer znam neke muškarce iz mog okruženja sa sličnom pričom, nemaju hrabrosti. To su za mene kukavice - oni će se čak i oženiti, ali ne smeju da kažu toj ženi da ne osećaju ništa prema njoj - iskrena je bila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading