(VIDEO) Ana Korać će ga doći glave: Janjuš kukao na sav glas!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.12.2017

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš pred zoru se iznervirao, jer se setio da ga prate priče kako se razvodi zbog Ane Korać. To ne čudi nikoga, jer je Janjušević čim je Ana ušla u "Zadrugu" rekao kako nikada lepšu devojku nije video i da ne zna šta ga je snašlo, a ni ona nije ostala imuna na košarkaša.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević Janjuš

Kako je vreme prolazilo on je postao sve bliži sa Ivanjičankom. Dodatnu so na ranu, sipao je na svoj brak pre nekoliko noći kada je imao zanimljive akcije sa njom na krevetu u spavaćoj sobi. O Ani sa Markom, pričao je Lepi Mića.

- Ana kada je ulazila reka je da joj se sviđaš. I ti kao oženjeni čovek ne smeš da joj daš tu šansu. Ispada ovako sada. Ti joj se sviđaš, a ćutiš. Dao si joj šansu - šaputao mu je Lepi Mića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića i Janjuš!

- Ja ništa ne radim. Neću da joj dam šansu. Ja ne mogu da joj kažem - ćao! Ne ljubim se, ne hvatam je, ne grlim. Brate, šta ću ja? Jao majčice moja! Šta se meni dešava? E, ako progovorim sa nekom devojkom reč, j*bi me! Čuj ti, Janjušević se razvodi! Jao, krv ti j*bem! Jao majko moja mila! Šta sam pogrešio?! Kukavac - govorio je Janjuš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading