(VIDEO) Najlepši zadrugar otkrio NA KOGA JE BACIO OKO!

Autor:

Zadruga

04.12.2017

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Arsić od samog ulaska u rijaliti probudio je maštu gotovo svih pripadnica lepšeg pola. Zadrugarke su bukvalno balavile za njim, ipak, fitnes instuktor ne bi baš sa svakom od njih trenirao svoje živce!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nikola Arsić

Ovoga jutra Nikola se u dvorištu pridružio Saški Karan i Milanu Miloševiću koje je zanimalo sa kime živi i ima li devojku.

- Kod mene svi razdvojeno žive, svako na svoju stranu. Devojku sam imao godinu dana u Novom Sadu, a sada sam sam, ali uvek volim da imam nekog, volim duge veze - priznao je Arsić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Milan je mladog cimera ubeđivao da mu sada nije potrebna devojka i da je nikako ne traži u rijalitiju, jer je ovde sve lažno. Takođe, upitali su ga kakve devojke mu se dopadaju i koja mu je do sada najlepša u rijalitiju, a Nikola je na ovo imao spreman odgovor.

- Ja generalno volim prirodne devojke. Sve su ovde lepe na svoj način, ali ja najviše volim prirodne devojke. Meni se ovde Kija svidela najviše jer je prirodna skroz - rekao je Arsić.

 

 

?

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR? (@kija_kockar_fp) on Nov 28, 2017 at 12:52pm PST

 

- Pa nije skroz prirodna, radila je usta - prekinuo ga je Milan.

- Pa dobro, nisam to znao, ali ona mi je prirodna i sviđaju mi se Pinkove zvezde, Sara i Andrijana. Ja ne volim napucane devojke, uvek sam imao skromne i prirodne - iskren je bio Nikola.

 

? #Makeupby : @tatjanaa.radonjic ?

A post shared by AndriJana Radonjic (@andrijana_official) on Nov 17, 2017 at 6:22pm PST

 

Milan i Saška su se oduševili Nikolinim izborom i naglasili mu da je Andrijana Radonjićnajbolja prilika od svih u kući, a on se sa time složio, potvrdivši da ona jeste devojka sa kojom bi bio u dugoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading