RADANOVIĆ: Ne želim više da gledam Kiju!

Autor:

Zadruga

08.12.2017

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pušten je snimak na kome Kija sa Sarom Reljić i Anom Korać priča o svojoj svadbi sa Slobom, kao i koliko mu je ona pomogla u karijeri, ali i njena porodica.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sloba_radanovic_fanovi
Sloba Radanović i Kija Kockar!

Oni su prokomentarisali snimak, a Kija je, kako kaže, očekivala da će ovo biti pušteno i ogradila se rekavši da je prikazan samo jedan deo onoga što je ona pričala kada je hvalila svoga muža, dok je Sloba bio zgrožen svime što je njegova supruga rekla.

- Drago mi je što mi pravi alibi. Ovaj snimak govori samo o njoj. Drago mi je što sam završio ovu vezu - rekao je Radanović i dodao:

- Ne želim više da gledam ovu ženu - prevrtao je očima Sloba, dok je Kristina rekla da mu je uvek pružala moralnu podršku.

Sloba: Saška, zlobna si, puši ku*ac!

Saška Karan objasnila je situaciju kada je Luna plakala zbog Slobe i tom prilikom podsetila blogerku da je tada podržala Kiju kada je rekla da iza Slobe mora da stoji njegova mama ili žena, a Slobu je ovo i te kako iznerviralo.

- Puši ku*rac, zla ženo!

- Ja nisam zla i nikoga ne mrzim ovde, a ako mene neko mrzi, ja tu ništa ne mogu - pravdala se Saška.

- Ti imaš zlobu u sebi. Jebi se i puši ku*ac! Ako vam je bitnije mišljenje Saške Karan, slušajte nju - nakon čega je izašao napolje, a u tom trenutku je Luna stala u Radanovićevu odbranu, rekavši Saški da ćuti, na šta joj je ona odgovorila.

- Luna, on odmah odustaje od svega, pa i od rasprave! Evo, odmah se sklonio i izašao napolje - dodala je Saška. Raspravu je prekinula voditeljka koja je podsetila zadrugare da treba da povedu računa o svom ponašanju u lajv uključenjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading