(VIDEO) ŽENA ĆE GA IZBACITI IZ KUĆE? Janjuš priznao da je zaljubljen u Anu!

Autor:

Zadruga

10.12.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević od samog ulaska Ane Korać u "Zadrugu" bacio je oko na mladu Ivanjičanku, a kako je košarkaš oženjen dugo nije hteo da prizna šta oseća prema njoj!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Janjuš

Sinoć je u toku igre istine Bora Santana uputio Janjušu pitanje, koja devojka je osvojila njegovo srce Ana Korać ili Sara Reljić. 

- Đevojku koju sam zavoleo pre nego što je došla Ana je bila Sara, ja nisam nikad krio simpatije i emocije, zato što mi je draga bila - priznao je Janjuš. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

- A maženje sa Sarom - dobacivala je Maca Diskrecija.

- Ja se nijednog momenta nisam mazio sa Sarom, ja sam se već zakleo u to, ja neću više da ponavljam. Više sam se mazio sa Sanjom nego sa Sarom. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

- Iskreno mi prija da bilo koju đevojku zagrlim ili pomazim ne iz razloga da bi imao odnos sa njom, već zato što mi prija. Kad je ušla Ana zbližio sam se sa njom, počeo sam da se družim sa njom. A u koga sam zaljubljen, u Anu, u Anu. Đevojka mi toliko prija, nisam mogao da verujem da mi prija. Ona zna kakvo mišljenje ja imam o njoj i ona o meni. 

Nakon završene igre Janjuš je objasnio da je sve ono što je rekao za stolom bila samo šala, iako to mnogi zadrugari nisu tako razumeli. 

O svemu ovome deteljnije se možete upoznati klikom na video-snimake ispod teksta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

10.01.2018 18:18

Mutavi Janjuš zbog ove plastične zaboravio na Krunu. žena verovatno zna kakav ološ je on, ali zbog čerke da to radi sramota. Ali šta da se očekuje od tog mutavka. Kad izađe iz zadruge brzo če on prokockati pare. Jadna njegova žena koja izgleda sve to rtpi zbog financijske situacije sa takvim mutavkom.