Miki otkrio veliku tajnu: JELENA ZNA SAŠKINOG LJUBAVNIKA

Zadruga

12.12.2017

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve najveće rivalke u "Zadruzi" Saška Karan i Jelena Golubović odjednom su sklopile primirje, a kako Miki Đuričić tvrdi, razlog je strah da se ne razotkriju brojni ljubavni skandali i prevare.

RepublikaFoto: Instagram.com/cheloboos
Miki Đuričić

Naime, donedavno najbolji prijatelji Saška Karan i novinar Milan Milošević sada su upravo zbog Golubovićke na ratnoj nozi, a pevačica se u potpunosti posvetila poboljšanju odnosa sa Jelenom. Razlog za ovu naglu promenu otkrio je Đuričić u razgovoru sa Miloševićem i Janjušem, te poručio da Golubovićka o Saški zna mnogo više nego što javnost misli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

- Saška i Jelena su se dogovorile da se više ne svađaju i ne napadaju jedna drugu. Jelena zna mnogo tajni iz Saškinog ljubavnog života, a da nemaju veze s njenim mužem - otkrio je Miki.

Gazivoda: Koliko ja znam, taj Mile nije bio Saškin ljubavnik, ovo primirje je Saškina taktika

Novinarka Srpskog telegrafa Isidora Tubin postavila je pitanje ukućanima o kojim tajnama se to radi i dok je Golubovićka mudro ćutala, ni ostali ukućani nisu raskrinkali pevačicu.

- Ja neću u to da ulazim, ima ona mnogo tajni odranije, ali to nije na meni da o tome pričam - tvrdio je Miki, a Saška se nadovezala:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Golubović

- To nije istina, mi smo jednostavno odlučile da je ovo postalo dosadno, da stalno ponavljamo istu priču.

Stupili smo u kontakt sa Saškinim suprugom Aleksandrom Gazivodom, koji tvrdi da ne zna ni za jednog ljubavnika svoje supruge, te da je njeno pomirenje sa Golubovićkom samo deo taktike da bi se obe što bolje plasirale.

- Ta priča datira odranije, kada su Saška i Jelena imale obračune u kojima nisu birale reči i fizički su se sukobljavale. Tada je Jelena rekla da je Saška imala kao nekog ljubavnika, menadžera jednog Mileta Trifunovića, koga ja znam i jako je fin. Taj čovek je zaista bio Saškin menadžer, ja ne znam ni da li je on još živ. To je ta neka glupost koju je Jelena ponovo pokrenula. Koliko ja znam, on Saški nije bio ljubavnik, a ni kum, kako odjednom Golubovićka tvrdi. Sad se pojavilo toliko navodnih Saškinih ljubavnika da ja ispadam kao dadilja tim ljudima izgleda. Samo još očekujem da dođu kod mene po te neke navodne pare što im je uzimala. A to što su one sada sredile odnos, ja znam da je Saška sama sebi govorila da joj je svađa sa Jelenom nepotrebna i mislim da je ovo njena taktika, koja je, po mom mišljenju, skroz OK. Golubovićka je dobar igrač - za Srpski telegraf je otkrio Gazivoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading