(VIDEO) Miki razotkrio Kiju: NJOJ JE DRAGO ŠTO SE OTARASILA SLOBE

Autor: Republika

Zadruga

15.12.2017

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedugo nakon svađe sa Kijom Miki je opet opleo po još uvek zakonitoju Slobinoj ženi, ovoga puta svoje mišljenje izneo je Drvetu mudrosti!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Bora Santana

Nakon svega, Drvo mudrosti, želelo je da čuje od pčelara šta misli o odnosu Kristine Kocar i Miljana Vračevića. Miki smatra da stjuardesa traži zaštitnika, a da je to videla u vozaču.

- Nema tu simpatija. Tu je u pitanju žena. Sama. Svaka žena traži zaštitnika. Ona je ovde došla, tu je sa Slobom ovo-ono, ustvari ona je došla ovde zbog sebe. To se vidi. Nju zabole d*pe za Slobu. I ona voli što se to desilo. Stvar je u tome što ona u Miljanu vidi zaštitnika. Kada se on svađao sa Jelenom, ona se smejala. Ona je uživala u tome što on napada Jelenu. Miljan je tu hladan, ali ona voli malo da koketira, mada kod njega to ne pali. Njega ribe ne zanimaju ovde - rekao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Zanimljivo je da je Kristina Kockar danas bila i više nego raspoložena da priča o svom emotivnom životu, pa je tako otrkila da je ranije ludo volela još jednog poznatog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kokan

16.12.2017 11:42

Miki komentari se trude zivot. Neka pogleda malo svoj zivot i kuda ga vodi put.

Mila

17.12.2017 10:29

Glupost velika sa njegove strane!