(VIDEO) ANĐELO POLUDEO: Teodora ga uporedila sa Slobom!

Autor:

Zadruga

20.12.2017

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je juče ušinuo leđa, a njegova devojka Teodora Džehverović je pokušavala sve vreme da ga oraspoloži. Međutim, ona je danas rekla nešto što se njemu uopšte nije dopalo, pa je pobesneo na nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo i Teodora

Naime, Teodora je primetila da je Sloba Radanović jedan od najodgovornijih ukućana, i poželela da i njen dečko bude takav, a njemu je to jako zasmetalo, pa se ju je izbegavao ceo dan. 

- Ja ne znam šta je sa tobom, zašto si postao tako agresivan? Malopre me guraš tamo, kao idiota - bila je ljuta Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora i Anđelo

Pitao je da joj ponovi da li i dalje misli da je Sloba odgovorniji od njega, a ona nije htela da ih upoređuje jer, kako kaže, on je za nju "druga priča".

- Anđelo, ako ja tebi kažem da ja njega ne gledam kao bilo šta, sipmatičnog momka. Ja ga  stvarno gledam samo kao osobu i to je sve. Želela sam da budem sa tobom i pružim sve što ti treba, a ti se dr*aš zbog toga - pokušavala je da mu objasni Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kokan

21.12.2017 14:48

Izabrala je Andjela sa vrlinama i manama. Ne moze ga uporedjivati sa drugim muskarcima i zvocati mu.