Lunu pogodila pesma, pa je posvetila Kiji?!

Autor:

Zadruga

21.12.2017

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u toku žurke ukućanima pored pevačice Ljupke Stević i Pinkove zvezde Pavla Dejanića, pevao i pobednik ovog najgledanijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima, Ivan Kurtić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ivan Kurtić

Nedugo nakon što je pobedio u ovom popularnom takmičenju, Ivan je snimio pesmu "Spavaj kučko", koja je brzo postala veliki hit. On je sinoć zadrugarima otpevao ovu numeru, koja se naročito svidela Luni Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna u zanosu

Naime, blogerku je posebno pogodila ova pesma koju je pevala u zanosu, a pored nje je sve vreme bio njen dečko, Sloba Radanović. Ono što je zanimljvo jeste to da je Radanovićeva supruga, Kija, sve vreme ležala u krevetu u spavaćoj sobi, pa nije ni čudo što se Luni posebno dopala ova pesma u kojoj se pronašla od reči do reči.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija

Iako je Luna rekla da pesmu "Spavaj kučko" posvećuje svojoj majci, Anabeli Atijas, nesumnjivo je da joj je, u skladu sa celokupnom situacijom, sve vreme u glavi bila upravo Kristina Kockar. Sa druge strane, Sloba je bio zamišljen i tužan tokom ove numere, a po njegovom izrazu lica videlo se da je i njega ova pesma podsetila upravo na Kiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading