BORA REŠIO DA OŽENI MACU!

Autor:

Zadruga

21.12.2017

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana i Maca Diskrecija od početka Zadruge igraju toplo-hladno, te ne može da prođe par dana, a da se njih dvoje ne posvađaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maca i Bora

Tako je bilo i sinoć, a Miki Đuričić je savetovao Santanu da izgladi odnose sa Diskrecijom.

- Malo jeste luda, ljubomorna, ali boli te ku*ac. Druže, voli te. Ti da si pametan da nju stvarno oženiš napolju. Nastupi. Ta je prošla sito i rešeto, toj je ku*ca preko glave. Ti znaš koga ženiš, drugi ne znaju koga žene. Te šatro fine su gore od Mace, veruj mi. Ti znaš koga si oženio i kažu da takva kad se zaljubi, nema bolje žene - objašnjavao mu je Miki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Bora

Bora je bio saglasan sa svime što mu je Miki rekao, pa je odlučio da posluša Mikijev savet i  Maci večeras priđe kako bi izgladili odnose. Za slučaj da ga Maca odbije, Miki je imao rešenje. 

- Budi malo dobar sa njom. Malo će se ona nećkati. Nemoj sad ako te ona napu*i da onda marš u pi*ku materinu. Lagano to je žensko, moraš da budeš fin i dobar - uživeo se Đuričić u priču. 

Miki će biti počastvovani kum. Njih dvojica već počeli da osmišljavaju kako će izgledati veridba Mace i Bore.  U planu je i svadba, a Miki kao poznavalac svadbenih obreda je savetovao kako treba da se obave običaji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kokan

21.12.2017 14:42

Previse se buduci mladenci svadjaju. A mozda i ne budu mladenci.