OGLASIO SE ZEC: Slobo, ne reklamiraj se više preko mojih leđa!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.12.2017

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Zec, koji je jedan od prih učesnika koji su napustili najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", nije mogao da ne odreaguje na sinoćna dešavanja.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Zec

Naime, dok su pričali o seksualnom opredeljenju novinara Milana Miloševića, zadrugari su se prisetili i priče o navodnim fotografijama koje je Zec slao Slobodanu Radanoviću pre ulaska u "Zadrugu".

Ova priča je pokretana i ranije, ali maneken ovog puta nije želeo da ćuti, pa je uputio javnu poruku Slobi i njegovoj ženi Kristini Kockar.

Marko je u okviru storija na Instagramu ispisao poduži status u kojem je otkrio da je stupio u kontakt s Kijom i negirao tvrdnje da je slao obnažene fotografije pevaču.

 

?????

A post shared by ⭐️Rijaliti Zadruga Tv Pink⭐️ (@markozec_) on Dec 15, 2017 at 8:24am PST

 

- Haha, Slobo, udavio si više sa tom lažnom pričom i čuvenim slikama. Kada sam te pitao da li nešto znaš o tim čuvenim slikama dobio sam odgovor "ne". Ne znam samo čemu ponovo te tvoje laži, ali zaista. A što se tiče Kije, i sa njom kad sam kontaktirao, rečeno mi je da ona nema nikakve veze s tim. Vidim da ste ponovo oboje u igri sa već smešnom i besmislenom pričom i sve to iza mojih leđa. Nemam komentara što se vas dvoje tiče, presmešni ste - piše u okviru njegovog storija.

Foto: instagram.com/markozec_
Marko se raspisao na Instagramu!

Ovo je znak da je Marku Zecu i dalje žao što je izašao iz "Zadruge", što je nekoliko puta istakao nakon napuštanja rijalitija, i da i dalje ne može da prestane da prati šou koji je osvojio ceo region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading