(VIDEO) Sa Macom nema šale, Bora se uplašio svadbe!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.12.2017

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred zoru, Miki Đuričić otišao je u Rajski vrt kako bi rekao Drvetu mudrosti, da misli da je Maca Diskrecija čula za veridbu koja joj se priprema, međutim na svu sreću ova zadrugarka samo nije dobro razumela ono što je načula.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana i Miki Đuričić

- Ozbiljan problem. Ovo nije za za*ebanciju. Maca je čula za svadbu i veridbu, ali nije skontala. Bori nije dobro ceo dan, Maca hoće pravu svadbu. Hoće da se uda za Boru. Luda! Ona se stvarno zaljubila - pričao je Miki.

Pčelar je u Rajski vrt doveo i Boru Santanu, koji planira da veri Macu. U razgovoru sa Drvetom, muzičar je rekao kako ima strah.

RepublikaFoto: Instagram.com/cheloboos
Miki Đuričić

- Ona kada voli, voli celim bićem. Ona kaže da hoće ozbiljno veridbu, pravog matičara i pravu ljubav, za stvarno, za ceo život. Molim te joj reci da nije dobro da spavamo toliko zajedno - rekao je Bora Santana Drvetu mudrosti.

U nastavku večeri, Miki se smejao Bori jer je izjavio kako je planirao da mu na svadbu dođe 800 ljudi, ali i da ne može noćima da spava, jer mu dva druga idu na putovanje. Kasnije je Maca izrazila želju da želi da spava sa Mikijem i Borom u "Hotelu Zadruga", a u svojoj nameri je uspela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kokan

24.12.2017 18:55

Cestitam! Najlepse zelje za vas dvoje.