Đekson je mogao da umre, uboli ga nožem u bubreg!

Autor:

Zadruga

25.12.2017

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako niko nije znao Nemanja Đerić Đekson ima ozbiljne zdravstvene probleme i to sve zbog gluposti koju je napravio kao veoma mali!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson

Njegov menadžer progovorio je o svemu ovome!

- On ima problem sa kičmom, u velikim je bolovima. Dali su mu tamo lekove, ali mu to ne pomaže. Baš je u bolovima, kuka tamo sve vreme. Njemu treba lekar specijalista da ga pregleda i da mu namesti kičmu. On ju je povredio još kao veoma mlad, on mora da leži, da odmara, a oni ga tamo cimaju po ceo dan, ne daju mu da miruje. To je u suštini najveći problem - rekao je njegov menadžer Dača.

Bolovi u kučmi posledica su burne prošlosti. Đekson je kao mlad doživeo incident prilikom kojeg je uboden hladnim oružjem.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink
Nemanja Đerić Đekson

- Njegova majka je veoma zabrinuta, u kontaktu je sa produkcijom. On je kao mlad doživeo incident prilikom kog je uboden nožem. U toj tuči je bio uboden u bubrege i kičmu, zamalo da umre, dečko je jedva preživeo. Taj problem sa kičmom je posledica tog nemilog događaja. Njegova majka se i sama ponudila da plati lekara koji će da dođe u rijaliti šou da ga pregleda. Ona je, inače, lekarka. Videćemo šta će se događati dalje i da li će mu produkcija pomoći - dodao je Dača, menadžer Nemanje Đerića Đeksona

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading