SEKSI SARA S NOGU OBARA!

Autor: D. L.

Zadruga

26.12.2017

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada se prvi put pojavila u muzičkom takmičenju koje se emituje na ružičastoj televiziji "Pinkove zvezde", Sara Reljić privukla je ogromnu pažnju zahvaljujući svom atraktivnom izgledu. Iako u superfinalu nije uspela da odnese pobedu, bila je jedna od najpopularnijih takmičarki, te je izostanak titule nije sprečio da nastavi da se bavi pevanjem.

RepublikaFoto: instagram.com/sara_reljic.1
Sara Reljić

Od brojnih pevačica izdvojila se svojim plesačkim umećem, te je vešti trbušni ples, osim u takmičenju, pokazala i spotu za svoj prvi singl "Čak i".

 

Helouuuu (opet spontana) ?

A post shared by S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1) on Aug 18, 2017 at 2:42pm PDT

Sara je poznata po tome što i te kako dobro ume da mrda kukovima, te je više puta punila stranice u novinama zbog svog dobro izvajanog tela i seksepila. Kako bi što bolje ispromovisala svoju novu pesmu i vinula se u zvezde, ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga".

 

#sea #loveit #summertimeshine ☺️☀️

A post shared by S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1) on Jul 25, 2017 at 4:32pm PDT

Nakon ulaska u rijaliti, pažnju javnosti privukla je i njena veza sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom, koji je široj javnosti poznatiji kao Vojke Đans. Njihovu ljubav su gotovo svi od samog početka podržali, međutim, spekulisalo se da ju je Vojke prevario dok je bio van rijalitija, što je njena porodica jasno demantovala, tvrdeći da je on dosta vremena provodio sa njima i da to nije istina.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Sara Reljić i Vojke Đans

Kada je napustio vilu zbog izbacivanja, Sara je bila skrhana, ali je ubrzo nakon toga vraćen glasovima publike. Par je gledaoce počastio vrelim scenama ispod pokrivača, a njihov odnos je iz dana u dan sve skladniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading