SLOBA TREBA DA POSTANE ĐOGANI: Đole hoće da Radanović uzme njegovo prezime

Autor:

Zadruga

27.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Đole Đogani, stric učesnice "Zadruge" Lune Đogani, otkrio je za Srpski telegraf da mu je drago što je njegova bratanica u rijalitiju izjavila da se ni prilikom udaje neće odreći prezimena, kao i da mu se sviđa ideja da se njen izabranik Sloba preziva Đogani.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Đole Đogani

Naime, Radanović je pred zadrugarima pričao da će doći trenutak kada će Luna uzeti njegovo prezime, međutim, ona ga je šokirala odgovorom.
Luna: Pa dobro, možda ću ja zadržati svoje i uzeti tvoje. Neću svoje menjati! Luna Đogani Radanović. Ja hoću da mi piše Luna Đogani Radanović. Tata mi je rekao da se nikada ne odreknem svog prezimena, ali ja želim da imam tvoje prezime.

Milan: Što ne uzmeš ti njeno prezime. Sloba Đogani. Baš lepo zvuči. Ne bi bio prvi.

Luna: Šta fali Slobodan Radanović Đogani? Dete će se prezivati Radanović. Jesi li se iznervirao sada? Ja ću uzeti tvoje prezime, ja želim da ga uzmem.
Sloba: Radi šta hoćeš!
Milan: On jedinac u oca. Ne valja to.
Stupili smo u kontakt sa Đoletom, koji je priznao da mu se ovaj brataničin postupak i te kako dopao:
- Imam samo jednu reč za to što Luna neće da menja prezime. Divno!
Đole se osvrnuo i na doskočice zadrugara da bi Sloba mogao da se odrekne svog prezimena i postane jedan đoganijevac.

- Zašto da ne, neka Sloba postane Đogani. Sviđa mi se ta ideja, neka uzme naše prezime, onda mu uspeh ne gine, odmah pobeda - zaključio je za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
gordana

27.12.2017 07:23

On je već Đogaj, ali mu niko nije rekao. Đogaj, nego kako?!

maja

27.12.2017 08:20

Lunini roditelji a i ona sama su trebali pre ulaska u rialiti da misle na to da Luna ima ozbiljnu bolest i da ne treba da odlazi na 9 meseci, To je neoodgovorno sa njihove strane

Poaro

29.12.2017 02:28

Ma jel mu rekao da je Gagi romsko srpskog potekla a Anabela je muslimanka ,nemam nista protiv ovih nacionalnosti sli Luna kaze da je italijanskog porekla,ono jeste to je bio naziv nekih Mirijevskih roma osamdesetih i devedrsetih jer su po Italiji krali gardarobu i zlato pa prodavali sanerima.Kolko znam Dole je uvek bio vredan i pametniji od ostalih plesao je pevao ali u Italiji nikad bio nije ,a ko se seca moze mozda i da se nade na netu Dole je pricao kako su ziveli u kartonskom naselju i bili jako siromsni.Sad Luna i Anabela mogu da lazu kolko oce sve ovo moze da se proveri a ima snimaka iz tog perioda .