ZADRUGARSKIH TOP 3 U 2017: O kome ste VI najviše pisali?

Zadruga

31.12.2017

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zadruga" je definitvno najgledaniji rijliti program u regionu. Više od 30 ukućana naseljeno je u novoizgrađenom naselju nadomak Beograda, a mi vam predstavljamo tri najkomentarisanija događaja koja su obeležila ovaj projekat.

1. PODATNA LUNA I SLOBINA ĆUNA

Luna Đogani stupila je u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Ona se zaljubila u oženjenog Radanovića i ne mareći na njegovu suprugu započela je ljubavnu romansu sa njim, pred milionskim auditorijumom. I ne samo što joj nije smetalo da se igra sa Slobinim penisom pred kamerama, nego joj je izgleda bilo svejedno što će njen seks gledati i njen otac, što je isti i uradio...

2. UŠLA I KIJA, TROJKA SVE IZVESNIJA?

Kristina Kockar, supruga gorepomenutog preljubnika Slobe, pridružila se ostalim ukućanima i postala ravnopravni učesnik Zadruge. Još uvek zakonita pevačeva žena ulaskom u najlgedaniji rijaliti je napravila pravu pometnju. Pa iako je većina očekivala bar koretno urnisanje rasturačice brakova od strane Kije, čega se plašila i sama Luna, vreme je pokazalo da bi ova trojka možda mogla i zajedno da se poigra pred kamerama, kad su njih dve govorile o Slobinom penisu - pred njim!

 

 

3. RIJALITI ZVEZDE POČEĆE DA SE GNEZDE

Venčanje Marka Kocića i Divne Milanović (DNK) bio je jedan od događaja koji je obeležio Zadrugu. Iako godinama žive zajedno i imaju zajedničku ćerku Kristinu, zvezde emisije DNK nisu bile venčane. Zato su Divna i Marko odlučili da svoju ljubav krunišu brakom upravo u Zadruzi. Marko je trenutno izašao iz rijalitija, a može se reći da će, kad Divna izađe, početi da i zvanično svijaju porodično gnezdo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading