(VIDEO) Mića: Janjuše, priznaj da te je Sara oralno zadovoljavala!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.12.2017

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se dešava između oženjenog koraškraša Marka Janjuševića Janjuša koji je rekao Ani Korać pre nekoliko dana da će je veriti i pevačice Sare Reljić koja je u "Zadruzi" započela ljubavnu romansu sa reperom Vojketom, bila je i glavna tema ovoga jutra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

Sve je krenulo sinoć, u toku igre istine, nakon čega je nastala opšta svađa među ukućanima. Sara Reljić i Marko Janjušević Janjuš bili su i više nego bliski, a pevačica je ranije pisala pismo ovom cimeru, do koga je portal Pink.rs, došao u posed.

Nakon što su se probudii, zbog ove teme, došlo je do rasprave između Marka Janjuševića Janjuša, Lepog Miće, Nemanje Đerića Đeksona i Milana Miloševića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić i Marko Janjušević

- Ako su akteri nevini, onda svi lažu. Šta te boli k*rac Janjuše. Ne može se ništa sakriti, ako je pušila k*rac, onda je pušila - pričao je Mića Janjušu.

- Alo kralju, ja Saru za rame nisam pipnuo. Alo to je jedno pismo bilo kralju. Devojku zaglio tri puta u životu - branio se Janjušević.

- Ja sam bila zaljubljena, više nisam. Treba da kaže ono što oseća. Ona je kriva. Treba da kaže da! Pušila sam k*rac! - govorio je Mića o Sari i dodao:

- Vi ste šetali zajedno, vi ste se družili. Ja sam to zemljače znao prvi, ali boli me k*rac!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading